Rafturi metalice noi sau second hand?

0 Shares
0
0
0

Rafturi metalice noi sau second hand?Cumparatorii au tendinta in majoritatea cazurilor sa cumpere rafturi metalice second hand pentru costurile reduse dar sunt si situatii in care economiile dispar.

In cazul in care rafturile second hand nu au anumite certificari sau nu indeplinesc o serie de cerinte costul pe termen lung risca sa depaseasca economiile initiale.

Mai jos va prezentam o serie de informatii pe care va recomandam sa le luati in calcul in momentul in care doriti sa cumparati un sistem de rafturi pentru depozitare.

Cerintele se pot schimba in timp. Acesta este unul dintre aspectele pe care in general cumparatorii nu le iau in calcul. De exemplu oamenii omit sa ia in considerare rezistenta la seisme a rafturilor metalice desi acest aspect poate sa fie esential pentru a asigura rezistenta unui raft dar si pentru a asigura protectia angajatilor si a produselor depozitate acolo.

Rafturile noi sunt realizate indeplinind toate cerintele noi de pe piata si salveaza cumparatorii de timpul foarte lung pe care il pierd prin documentare si verificare de standarde pentru siguranta.

Rafturile noi sunt confectionate utilizand metal comparativ cu rafturile mai vechi. Rafturile realizate dupa noile standarde contin fier de cea mai buna  calitate si o varianta mult mai buna a materialelor utilizate in trecut unde se folosea in mare parte fier comercial.

Acest fier premium face ca un raft metalic sa fie durabil si sa fie mult mai rezistent ceea ce duce implicit si la cresterea capacitatii de depozitare.

Rafturile metalice noi sunt realizate in asa fel incat sa se poata potrivi perfect pe spatiul existent si pe nevoile din depozit si pot sa fie astfel construite pentru a putea suporta si sustine pe termen lung anumite greutati specifice, fapt ce le va face foarte potrivite nu doar pe spatiu cat si pe nevoile de stocare.

Va recomandam ca atunci cand inaltimea pe care vor trebui sa o aiba rafturile pe care urmeaza sa le cumparati este o inaltime mai mare de 6 metri sau cand greutatea paletilor ce vor fi depozitati depaseste o tona, dar si atunci cand lungimea rafturilor este atipica sa luati in calcul si cumpararea unui sistem pentru rafturi  noi. In acelasi timp va trebui sa luati in considerare si faptul ca rafturile metalice noi vor fi insotite si de garantie.

Perioada de garantie pentru un raft metalic nou este cuprinsa intre 12 si 48 de luni si de aceea daca in timp sistemul incepe sa nu functioneze corespunzator veti avea aceasta garantie care sa suporte fie reparatia fie inlocuirea sistemului de rafturi.

In momentul in care va mutati intr-un depozit nou aveti posibilitatea de a muta rafturile vechi daca acestea se potrivesc cu noua locatie. Daca rafturile pe care deja le aveti nu se potrivesc noului spatiu atunci veti fi pusi in situatia de a cumpara rafturi noi.

Va recomandam sa incercati intr-o astfel de situatie sa vindeti vechile rafturi pentru ca sunt numeroase firme care au un buget limitat pentru depozit si in cazul acesta vor profita de oferta pe care o faceti si in acest mod aveti posibilitatea de a amortiza cheltuielile cu noile sisteme de rafturi.

De asemenea, va recomandam sa nu renuntati la rafturi daca bugetul nu va permite sa cumparati unele noi ci sa va orientati spre unele second hand.

0 Shares
You May Also Like