Sfaturi ca sa nu dai gres cu marturiile pentru nunta

0 Shares
0
0
0

Organizarea unei nunti presupune un efort considerabil din partea mirilor, dar si a echipei careia i s-a incredintat aceasta misiune. Incepand de la cumparaturile ce tin de vestimentatie, cadouri pentru nasi, pana la gasirea salii, amenajarea ei, si antamarea muzicantilor, toate acestea necesita un efort bugetar si organizatoric pe masura.

Sunt insa detalii pe care nu trebuie sa le scapi din vedere. Iar unul dintre acestea este reprezentat de marturii pentru nunta. Aparute cu cateva sute de ani in urma, acestea au ajuns astazi sa fie nelipsite de la orice nunta sau botez din tara noastra. Indiferent ca vorbim despre dulciuri frumos ambalate ori despre obiecte utile, toate acestea reprezinta una dintre atractiile oricarei petreceri de nunta.

Iar daca mai devreme spuneam ca organizarea unei nunti presupune si un efort financiar considerabil, marturiile putem spune ca fac exceptie de la regula, in sensul ca sunt mai mult decat accesibile. Cel putin daca optezi pentru magazinele online, poti gasi marturii pentru nunta incepand de la trei-patru lei, pana la cateva zeci de lei. Ceea ce nu reprezinta o presiune prea mare pentru un buget si-asa calculat pana la ultimul leu.

Chiar daca aceste marturii pentru nunta sunt accesibile, sunt insa cateva reguli pe care ar trebui sa le urmezi pentru ca acestea sa aiba si efectul scontat. Astfel, orice marturie trebuie sa reprezinte in primul rand o amintire placuta pentru cel caruia i-o inmanezi. Indiferent ca este un mic desert sau o bijuterie scumpa, acestea trebuie sa reprezinte in primul rand bunul gust al mirilor, pe care acestia doresc sa-l impartaseasca si invitatilor.

Astfel, nu trebuie uitat ca pe piata sunt o multime de modele de marturii pentru nunta, de care ar trebui sa tii cont atunci cand le inmanezi.

In primul rand, trebuie sa fii atent la momentul in care inmanezi marturiile. Acest lucru il poti face chiar la inceputul petrecerii, cand invitatii se aseaza la masa, fie la finalul petrecerii de nunta, la plecare. Momentul trebuie sa fie unul placut si nicidecum unul stanjenitor pentru cei care le primesc.

Prin urmare, chiar daca noua ne plac mesajele haioase si bancurile deochiate, aceste lucruri nu este obligatoriu sa fie gustate si de restul invitatilor. De asemenea, trebuie sa tinem cont si de tipul de invitati pe care-l avem la masa.

Daca sunt preponderent tineri, atunci mesajul si modelul marturiilor pentru nunta va trebui adaptat varstei. In niciun caz insa nu vom oferi marturii pentru nunta cu mesaje si termeni pe care cei de varsta a treia nu le gusta ori nu le pricep. Caci, in acest mod, marturiile noastre risca sa ajunga direct la cosul de gunoi.

0 Shares
You May Also Like