Dj bun pentru petreceri

0 Shares
0
0
0

Chiar daca iti organizezi majoratul sau doar o petrecere pentru prieteni, si dispui de o suma frumusica pentru organizare, sfatul meu este sa nu te axezi atat de mult pe locatie. Poti face petrecerea la bunici in curte, in padurea din spatele casei, sau pe marginea piscinei din curtea unui prieten. Important e ca locatia sa nu fie costisitoare.

Daca exista un lucru pe care merita sa cheltui banii la o petrecere, acela este un dj. Petrecerea este facuta de muzica, cu siguranta. Iar un dj bun va cunoaste modul in care invitatii tai reactioneaza, va avea o sesiune de melodii de incercare, va vedea reactii, zambete, se va axa in functie de varsta invitatilor pe anumite genuri si, in final, va scoate o petrecere reusita.

Fara sa iti dai seama, petrecerea va deveni poate cea mai buna la care invitatii tai au participat vreodata. Si asta datorita melodiilor, ordinii in care ele sunt mixate si felului in care sunt servite.

Meseria de dj este ca cea de bucatar. Trebuie sa ai cate putin din toate, ca publicul sa fie multumit si sa se simta bine. Esti un bucatar al muzicii, un fin cunoscator al simturilor.

Acestea pot fi invadate nu doar de arome de mancare savuroasa. Simturile pot fi innebunite de sunete, de vibratii, de tot ce poate face un dj cu muzica sa. O data ce dj-ul a facut aceste lucruri, distractia e ca si garantata. Poate sa se termine si bautura, caci oamenii se vor simti bine pe ritmurile impuse de dj. Totul va merge ca pe ata in aceasta situatie, iar petrecerea va avea un adevarat succes.

Poti trata cu partydj-ul sa isi aduca sistemul lui audio. Desi te va costa putin mai mult, acest lucru va aduce un plus petrecerii tale, mai ales daca nu dispui de un sistem audio bine pus la punct.

Volumul muzicii este foarte important la un party. El trebuie sa fie nici prea tare, nici prea incet. Trebuie sa se potriveasca pe felul locatiei, pe marimea incaperii. Este necesar ca atunci cand volumul este mare, calitatea sunetului sa fie la fel de buna ca atunci cand volumul este mai mic.

Claritatea si fidelitatea sunt doua caracteristici ale sistemelor audio foarte bine puse la punct, pe care nu le detine oricine. Investitia in asa ceva este destul de mare. Dar pentru un pret bun, un dj nunta va aduce astfel de jucarii la petrecerea ta si totul va iesi excelent.

Daca vei face aceste lucruri, daca vei tine cont de aceste cateva sfaturi, vei observa ca, la finalul petrecerii, care va veni cam greu, lumea va veni si te va lauda pentru buna organizare, pentru felul in care ai fost atent la detalii. Efortul facut de tine a fost doar sa cauti un dj bun, si sa ii oferi suma corecta de bani pentru ca acesta sa faca o treaba de nota zece.

0 Shares
You May Also Like