Care este temperatura ideală a unui jacuzzi?

0 Shares
0
0
0

Când alegeți un jacuzzi, nu cumpărați doar o cadă cu hidromasaj, ci faceți o investiție pe termen lung în sănătatea, vitalitatea și bunăstarea dumneavoastră. La fel ca orice echipament de fitness, cada cu hidromasaj va oferi un beneficiu maxim atunci când îl utilizați în mod regulat. Când este întotdeauna setată la temperatura perfectă, cada cu hidromasaj poate deveni o parte esențială a rutinei zilnice.

Determinarea temperaturii ideale este cheia pentru a profita la maximum de experiența dvs. în jacuzzi. Există mai multe variabile de luat în considerare. Pentru a ne asigura că aveți toate datele, am adunat câteva întrebări frecvente pe care proprietarii de jacuzzi le-au pus despre temperatura apei, împreună cu răspunsurile experților noștri.

Ce temperatură trebuie să aibă o baie caldă?

Temperatura ideală a unui jacuzzi variază de la persoană la persoană și depinde de factori precum vârsta, starea de sănătate și preferințele personale. Totuşi, există câteva recomandări de care putem ține cont.

Setați temperatura la 40 de grade sau mai mică pentru adulți.

Temperaturile peste 40 ° Celsius sunt periculoase pentru adulți. Pentru o baie confortabilă, majoritatea oamenilor își setează cada cu hidromasaj între 37,5 şi 39  grade. Adulții sănătoși se pot relaxa în jacuzzi în condiții de siguranță la aceste temperaturi moderate timp de douăzeci de minute.

Începeți de la o temperatură joasă, apoi creșteți treptat temperatura spa-ului.

Setați comenzile spa-ului la 37,5 sau 38 și, pe măsură ce vă obişnuiţi, creșteți temperatura treptat până unde simţiţi că vă puteți bucura de un masaj revigorant fără a vă simți supraîncălzit. Dacă simţiţi nevoia de a ieși sau de vă răcori după câteva minute, acesta este un semn că temperatura apei dvs. este prea mare.

Luați în considerare preferințele tuturor celor din casă.

Atunci când vă bucuraţi de jacuzzi împreună cu prietenii sau membrii familiei, luați în considerare vârsta și sănătatea tuturor și setați o temperatură adecvată pentru toată lumea din grup.

Cât timp durează până când jacuzzi-ul este gata de folosit?

După ce ați umplut spa-ul pentru prima dată, lăsați 18 până la 24 de ore pentru ca apa să atingă o temperatură de 38 ° C.

După ce configurarea inițială este completă, veţi dori să aveţi cada întotdeauna pregătită pentru a oferi cea mai bună hidroterapie. Pentru aceasta, pur și simplu setați spa-ul la temperatura ideală, apoi închideți-l și lăsați termostatul setat la acel nivel.

Când trebuie să schimb temperatura setată în mod normal?

În mod normal, se recomandă să faceţi toate setările la început, apoi să nu le mai modificaţi, pentru confort, eficiență energetică și longevitatea spa-ului dvs. Iată însă câteva momente în care ar trebui să luați în considerare scăderea temperaturii apei cu câteva grade:

  • Când faceţi exerciţii în cada cu hidromasaj – stretching sau yoga
  • Când temperatura exterioară este ridicată sau dacă sunteți supraîncălzit în urma unor exerciții fizice sau aveţi febră
  • Dacă există alte persoane care necesită o temperatură mai scăzută
Care este cea mai bună temperatură pentru tratarea artritei?

Căldura căzii dvs. cu hidromasaj îmbunătățește fluxul de sânge, poate ajuta la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor și poate oferi ameliorarea artritei. Există chiar și exerciții recomandate pentru cada cu hidromasaj pentru ameliorarea artritei. Puteți experimenta aceste beneficii la temperaturi relativ scăzute – așa că setați spa-ul la aproximativ 38 de grade și creşteţi-l treptat pentru a se potrivi cu nivelul dvs. de confort.

Pentru a vă bucura de o experienţă reconfortantă completă, puteţi lua în considerare planificarea unui weekend la munte, cu cazare Brasov in apartament cu jacuzzi, astfel încât să aveţi şi o minivacanţă, şi relaxare cu hidromasaj.

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…