Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Scule si echipamente care nu trebuie sa lipseasca dintr-o gospodarie

Blog, Casa si gradina , April 25, 2019

Cei care locuiesc la casa, in mod evident au mai tot timpul ceva de lucru prin gospodarie, motiv pentru care este indicat sa isi indrepte atentia spre Shopu.ro, pentru a-si alege sculele si uneltele de care au nevoie in gospodarie.

In urmatoarele randuri vom vedea care sunt in mare parte aceste scule si unelte care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie:

Scule de mana

In momentul in care discutam despre scule de mana, cu siguranta ne referim la clesti, la patent, la ciocan, la cutter, surubelnita cu capul drept, surubelnita cu capul steluta, sau alte astfel de scule de mana care pot fi folosite in diferite activitati si lucrari din gospodarie.

Trusa de chei

Cei care au de lucru prin gospodarie, isi pot indrepta atentia spre o trusa mare de chei, care sa contina atat chei tubulare, cat si chei fixe si chei inelare. Exista insa si truse care contin doar chei tubulare, asa cum exista si truse care contin doar chei inelare sau truse care contin doar chei drepte. Exista de-asemenea chiar si seturi de imbusuri care pot fi necesare intr-o gospodarie.

Scule electrice

Sculele electrice reprezinta o necesitae in fiecare gospodarie. Un polizor unghiular sau flex dupa cum cunoaste majoritatea populatiei unealta, este ideal pentru a taia diferite materiale (materiale metalice, piatra, placi ceramice sau lemn), sau pentru a slefui diferite suprafete.

O surubelnita electrica poate fi de-asemenea necesara intr-o gospodarie pentru a infileta si desfileta suruburi. O masina de gaurit nu trebuie sa lipseasca nici ea dintr-o gospodarie, dat fiind faptul ca poate fi utilizata pentru a gauri lemnul, plasticul sau chiar materialele metalice.

Aparatul de sudura este un echipament necesar si el intr-o gospodarie, iar cei care au nevoie sa sudeze un gard sau alte metale pot folosi acest echipament. Aparatul de sudura Stern WM1-160C2, destinat sudurii manuale cu arc, cu durata limitata poate fi perfect pentru cei care il folosesc in propria gospodarie.

Un asemenea echipament este dotat cu transformator monofazic si trebuiesc folositi electrozi pentru sudura de pana la 4 mm diametru. Acesta este doar un exemplu de aparat de sudura, insa cei interesati pot alege diferite alte aparate de sudura.

Dintr-o gospodarie, in mod evident nu trebuie sa lipseasca o drujba pe benzina care este ideala pentru taierea crengilor copacilor atunci cand se curata copacii. O drujba este ideala pentru cei care au centrala pe lemne si trebuie sa taie lemnele la dimensiuni fixe pentru centrala.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de scule de mana si de scule electrice profesionale care sunt necesare intr-o gospodarie. In functie de activitatea zilnica, fiecare isi poate indrepta atentia spre Shopu.ro pentru a-si alege diferite alte scule si unelte.

Cei care aleg sa isi faca de pe Shopu.ro cumparaturile, vor primi in cel mai scurt timp produsele prin posta sau prin curier rapid, iar calitatea produselor este una superioara. In cazul in care clientii isi doresc, pot returna echipamentele sau sculele pe care le-au achizitionat.

Random Posts:

Be Sociable, Share!