Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Pixuri personalizate – Obiecte uzuale si de marketing

Diverse , April 17, 2019

Pixurile sunt niste obiecte personale uzuale, pe care cei mai multi dintre dumneavoastra le folositi in fiecare zi. Insa trebuie sa stiti si cateva lucruri despre pixurile personalizate, caci acestea reprezinta niste obiecte care, de cand au aparut pe piata din tara noastra, sunt destul de dorite de catre oameni.

Adevarul este ca un pix personalizat are capacitatea de a imbina utilul cu placutul si mai mult decat atat, il veti folosi cu mult mai multa placere. Insa pixurile personalizate mai au si alt scop bine definit, iar acesta poarta denumirea de marketing.

Desigur, foarte multi dintre dumneavoastra va veti pune intrebarea “Cum poate un simplu pix, care e un obiect atat de mic, sa faca reclama unui produs?” Si raspunsul este unul destul de simplu si pe care il veti afla dupa ce o sa cititi acest articol.

Fiecare dintre dumneavoastra ati primit cel putin o data in plina strada un pix sau o carte de vizita de la un agent stradal, pe care desigur ca nu ati dat bani. Si mai mult decat atat, cu siguranta ca cei mai multi dintre dumneavoastra, cand ati primit acest pix sau cand l-ati folosit prima data, ati observant ca pe suprafata lui era imprimat numele unei companii.

Asta inseamna marketing, insa lucrurile stau mult mai altfel, pentru ca este mult probabil ca dumneavoastra sa fii folosit pixul respectiv chiar si in prezenta altor persoane, iar astfel fara sa vreti ati facut chiar dumneavoastra reclama companiei respective.

Daca va puneti putin minte la contributie, o sa va mai dati seama ca pixurile personalizate au mai fost si inca mai sunt folosite in tara noastra si de catre partidele politice.

Acestea imprima pe suprafata pixurilor numele partidului, sigla acestuia sau chiar numele candidatilor care ii reprezinta in cursa pentru alegerile electorale. Credeti ca daca aceste pixuri personalizate de la dynamicprint.ro nu ar reprezenta o buna metoda de promovare, ar mai face-o? Desigur ca nu! Iar acestea sunt numai cateva dintre aspectele prin care se poate face reclama cu ajutorul unor pixuri personalizate.

Un alt aspect in ceea ce tine de folosirea pixurilor personalizate in scopuri de promovare este reprezentat de pretul acestora. Datorita faptului ca in ultimii ani, in tara noastra, si-au facut aparita o sumedenie de firme care se ocupa cu realizarea de pixuri personalizate, preturile acestora au scazut semnificativ.

Insa un alt lucru pe care vreau sa vi-l mentionez aici este ca cele mai multe dintre aceste firme isi desfasoara activitatea pe internet. Astfel ca, in cazul in care doriti sa comandati un numar mare de pixuri personalizate, preturile acestora vor scadea drastic, iar asta se datoreaza in special faptului ca, atunci cand o firma realizeaza un numar mare de pixuri personalizate cu ajutorul metodei numita serigrafie, si costurile ei scad drastic.

Random Posts:

Be Sociable, Share!