Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Rotile Kappa si caracteristicile acestora

Diverse , June 9, 2018

Tente, mare producator de roti si role, pune la dispozitia publicului o sumedenie de optiuni privind gama de produse. Printre acestea se disting si cele care au caracteristici imbunatatite, ceea ce permite ca munca in anumite sectoare sa fie una mai usor indeplinita.

Daca punem la socoteala si faptul ca Tente se preocupa sa ofere solutii personalizate atunci cu atat mai multe rotile produse de ei sunt un real ajutor, cu beneficii dintre cele mai variate. Cand vine vorba de rotile Kappa, acestea cunosc de asemenea aspecte demne de luat in seama. Iata si despre ce este vorba:

  • La capitolul productivitate rotile Kappa se disting printr-un mecanism de directie optimizat. Asta inseamna ca se blocheaza directional, pentru ca in timpul utilizarii la curbe spre exemplu sa fie mai usor de pastrat linia de mers. De asemenea, pe distante lungi, este la fel de important ca roata in cauza sa mentina o directie corecta.
  • Rotile Kappa de la Tente dispun de 2 sisteme de actionare ce sunt independente.
  • Se intretin usor. Nu numai ca prezinta durabilitate si rezistenta pe termen lung, insa se si intretin usor. Rotile Kappa nu impun prea multa grija privind intretinerea pe termen lung, rulmentii au nevoie sa fie lubrifiati insa mai mult de atat un utilizator nu trebuie sa faca.
  • La capitolul siguranta, aceste roti se definesc de vibratii reduse in timpul folosirii. Vibratiile sunt reduse datorita rotilor moi ce se caracterizeaza si prin proprietatile bune in privinta absorbtiei de socuri. Denivelarile suprafetei de rulare sunt adesea un bun motiv pentru care masa transportata are parte de socuri si de vibratii. Insa cand rotile sunt dintre cele mai bune, nu exista astfel de probleme sau cel putin influenta unui astfel de factor este redusa la minimum.
  • Tractiunea fiabila este de asemenea o caracteristica a acestor roti. Adera foarte bine la diverse suprafete, chiar si cele umede si alunecoase. Poate fi de asemenea vorba de podele neuniforme. Protectia partiala elastica a piciorului inseamna un risc scazut de accidente. In orice caz, nu trebuie sa existe o grija in privinta suprafetei de rulare, intrucat roata de tip Kappa prezinta un nivel de siguranta satisfacator.
  • Dispun de o placa de fixare usor de montat, cu piulita si surubelnita.
  • Se pot alege in functie de culorile dorite. Exista anumite medii de activitate unde si un astfel de detaliu este important. Asa se face ca potrivirea culorilor este o posibilitate pentru orice utilizator, deci rotile de acest gen se pot realiza dupa o astfel de specificatie.

Spus pe scurt, rotile Kappa sunt de o calitate incontestabila. Cei de la Tente nu lanseaza un produs pana cand acesta nu trece de testul calitatii in laboratoare. Stabilitatea este printre altele aspectul de maxima importanta, asigurat de doua canele, de rulmenti foarte buni si de materiale rezistente. Astfel de roti se pot folosi indelung si fara intrerupere, dovedit rezistenta la uzura.

Cei interesati de astfel de roti si nu numai regasesc la Tente toata colectia si optiunile de personalizare a unor tipuri de roti.

Random Posts:

Be Sociable, Share!