Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum se alege corect concentratia de nicotina din lichidul tigarii electronice ?

Diverse , June 11, 2018

Fumatorii care aleg sa renunte la tutun si sa treaca la tigari electronice au destul de multe probleme in a-si alege tigara potrivita si mai ales, in a-si alege lichidul pe care il vor vapa. Exista sute de arome, care mai de care mai interesante, exista mai multi producatori si exista o multime de variante de concentratie care fac alegerea sa fie dificila.

Pentr a-ti alege corect acest lichid tigari electronice, este bine sa iti pui cateva intrebari si sa stii anumite informatii despre ceea ce vapezi.

In primul rand, trebuie sa stii ce este concentratia de nicotina. Conform producatorilor de lichide, concentratia de nicotina este cantitatea de nicotina exprimada in miligrame, pentru fiecare mililitru de lichid. Pe sticlutele cu lichid vei descoperi concentratii de 12 mg, 24 mg sau chiar si concentratii mai mici. De regula, alegerea trebuie sa se faca in functie de obieceiurile pe care le ai in momentul in care fumezi si de scopul pe care il ai atunci cand vapezi.

Cum alegi, asadar, concentratia?

Exista un tabel al nivelului de nicotina, care iti poate oferi informatii relevante despre varianta potrivita pentru tine. Lichidul cu 0 mg de nicotina, spre exemplu, este un lichid destinat celor care s-au lasat de fumat, insa isi doresc sa continue gestul. Acesta nu mai produce dependenta si este cat se poate de sigur.

Cei care fumeaza doar cateva tigari pe zi sau vor sa se lase de fumat, pot opta pentru 6 mg de nicotina, sau pentru 12 mg. Ambele sunt concentratii usoare si sigure.

Pentru cei care obisnuiesc sa fumeze mai mult de 1 pachet de tigari pe zi exista concentratii de 18 mg, 24 mg sau 36 mg de nicotina. Concentratia de 36 este cea mai mare si de regula nu este destinata decat celor care au avut o dependenta serioasa.

Daca stii cu exactitate care sunt cantitatile de nicotina din lichid, trebuie sa iti pui intrebari legate de ceea ce iti doresti de la vapat. Cei care doresc doar sa inlocuiasca tutunul cu tigari electronice pot miza pe concentratie mare, in timp ce toti cei care vor sa se lase de fumat este bine sa mizeze pe concentratii din ce in ce mai mici.

Partea buna la tigara electronica este ca, atunci cand iti dai seama ca o concentratie este prea mare sau prea mica, poti alege o alta varianta. De asemenea, poti alege si o multime de arome si de solutii cat se poate de interesante.

Random Posts:

Be Sociable, Share!