Raft de cărți Zig Zag frumos și ordonat pentru confortul tău

0 Shares
0
0
0

Mobilierul modern al camerei de zi creează o atmosferă primitoare, confortabilă, dar și elegantă, iar în zilele noastre este imposibil să ne imaginăm camera de zi fără un raft de cărți Zig Zag.

Dacă vrei să trăiești confortabil și să-ți aranjezi numeroase ustensile cât mai practic și mai confortabil posibil, mai ales dacă nu ai prea mult spațiu la dispoziție, poți amplasa un raft de cărți Zig Zag. Un astfel de raft dispune de suficient spațiu de depozitare pentru toate cărțile, plantele, obiectele decorative și chiar un sistem muzical.

De asemenea, acesta nu trebuie să lipsească din camera de zi, deoarece oferă spațiu și opțiuni de depozitare pentru toate lucrurile din viața de zi cu zi și face ca întotdeauna camera să pară ordonată.

În același timp, mobilierul de sufragerie cu un design modern este, de asemenea, un punct culminant vizual și îți permite să depozitezi obiecte decorative.

Raftul de cărți Zig Zag – Caracteristici

Raftul de cărți Zig Zag este în tendință. Această piesă de mobilier este creată cu un aspect plutitor și oferă mult spațiu de depozitare, și în același timp, ocupă puțin din spațiul util.

Chiar dacă rafturile moderne de perete și-au pierdut importanța ca spațiu pur de depozitare a cărților, ar trebui să servească în principal ca scenă pentru obiectele preferate, speciale, simple.

Raftul de cărți Zig Zag poate deveni o parte indispensabilă a camerei de lucru și de studiu. Există spațiu pentru cărți, reviste și dosare și totul este perfect aranjat și ordonat.

Atașat la perete, economisește spațiul. Raftul combină perfect atât spațiul de depozitare necesar, cât și zona de decorare. Deși pare instabil, raftul pentru cărți Zig Zag este dotat cu două ancore, care îl mențin stabil.

Marginile fiecărui raft sunt sigilate astfel încât, să creeze un aspect frumos si neted. Fiecare şurub al piesei de mobilier este echipat cu un capac, pentru ca aspectul liniar al raftului și designul sa nu fie afectate. Capacitatea de încărcare pe fiecare nivel este de până la 15 kg.

Raftul de cărți Zig Zag – Versatil și cu utilizări nelimitate

Acest model oferă utilizări aproape nelimitate.  Poate fi un raft pentru cărți, dar poate fi și un raft pentru hol, pentru sufragerie sau bucătărie. Pentru ca raftul tău să se potrivească perfect cerințelor tale, ar trebui să te gândești din timp la ceea ce dorești să găzduiești pe el.

Ar trebui ca raftul deschis să-ți prezinte frumos obiectele decorative, ramele pentru tablouri sau sculpturile sau poate că ești un fan al cărților și dorești ca acestea să fie organizate pe autori sau gen. În sufragerie sau pe hol, raftul de cărți Zig Zag are un design frumos și neobișnuit și poate fi integrat cu ușurință oriunde în casa ta.

Din motive de confort, acesta nu numai că trebuie să fie funcțional, ci – la fel ca rafturile de depozitare – să prezinte un format la modă și trăsături caracteristice elegante.

Raftul de cărți Zig Zag poate să fie completat de alte piese de living sau poate fi o piesă unicat în decorul camerei. Acesta crează un mediu clar și ordonat cu elemente de design elegante și are un efect pozitiv asupra atmosferei la locul de muncă.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…