Prezentare smartphone LG Style 3

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt una dintre necesitatile oamenilor in anul 2020, iar din acest motiv, fiecare doreste sa detina un dispozitiv pe care sa il poata folosi un timp indeungat, fara probleme.

Utilizatorii care au nevoie de un nou smartphone, isi pot alege de exemplu dispozitivul LG Style 3, care este unul dintre cele mai recente telefoane mobile Lg aparute pe piata. Veti descoperi mai multe detalii in continuare, in legatura cu specificatiile acestui smartphone.

LG a anuntat lansarea smartphone-ului Style3 in 2020. Producatorul ofera telefonul LG Style3 cu ecran de 6,1 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 845, 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare intern. LG Style3 este dotat cu Android OS v10.0 dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare; si cu o baterie Li-Po 3500 mAh, care nu se poate detasa.

Dimensiunea ecranului Style 3 se masoara in diagonala, de la colt la colt. Ecranul OLED de 6,1 inci al LG Style3 cu rezolutie de 1440 x 3120 px este capabil sa fie multitouch. Memoria interna a LG Style3 (4 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (64 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil.

Acest lucru nu pare sa reprezinte o problema, cel putin nu in ceea ce priveste memoria RAM care este de 4 GB, o memorie medie a smartphone-urilor de pe piata anului 2020.

Cat despre spatiul de stocare intern, acesta intr-adevar este unul redus, insa dat fiind faptul ca exista posibilitatea ca acesta sa fie extins cu un card de memorie micro SD compatibil, stocarea diferitelor fisiere nu mai este o problema pentru utilizatori.

Camera foto a telefpanelor mobile LG Style 3, are in dotare sistemul autofocus. Un sistem optic autofocus (sau AF) utilizeaza un senzor, alaturi de un sistem de control si alaturi de un motor pentru a se concentra pe un punct sau chiar pe o zona selectata automat sau manual.

Foarte putine telefoane mai dispun de camere fara autofocus, iar aici facem referire la smartphone-urile care au sistemul de operare Android.

Camera selfie in schimb a acestui smartphone LG, este una impresionanta, in comparatie cu celelalte specificatii tehnice ale telefonului. Aceasta, datorita celor 8 MP, este ideala pentru realizarea fotografiilor care pot fi incarcate rapid pe retelele de socializare.

Camera principala a telefonului, suprinde de-asemenea datorita celor 48 + 5 MP, 8000 x 6000 px, si datorita faptului ca dispune de focalizare automata.

In ceea ce priveste conectivitatea acestui telefon, facem precizarea ca LG Style 3 accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Dispozitivul are incorporat un GPS, dar si functionalitatea NFC (Near Field Communication).

Nu trebuie sa uitam nici de faptul ca dispozitivul, la fel ca majoritatea smartphone-urilor de pe piata, dispune de un radio FM incorporat. Alte caracteristici legate de conectivitatea acestui smartphone ar fi urmatoarele: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n,     USB Type-C, dar si Jack-ul de 3,5 mm.

Referitor la bateria telefonului, dupa cum va spuneam la inceputul articolului, care este Li-Po 3500 mAh, aceasta nu poate fi detasata. In caz contrar, se va pierde garantia telefonului. Datorita celor 3500 mAh ai sai, bateria poate tine telefonul incarcat de dimineata pana seara, fara probleme.

In incheiere amintim faptul ca telefonul accepta incarcarea rapida, este un dispozitiv P68 sigur si durabil, rezistent la praf si impermeabil, construit pentru utilizare in aer liber; si are in dotare urmatorii senzori: accelerometru, amprenta, lumina, apropiere.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…