Pardoseli din cauciuc si motive pentru care calitatea podelelor sportive conteaza

0 Shares
0
0
0

La fel ca si pantofii, suprafetele de sub picioarele noastre afecteaza foarte mult nivelul de confort sau disconfort pe care il putem intalni in timp ce ne miscam. In mod similar, alegerea unei podele de calitate este la fel de importanta ca alegerea pantofilor confortabili – in special daca zona este utilizata pentru activitati sportive si aglomerate.

Pardoseala sportiva variaza foarte mult si are multe avantaje atat pentru protectia podelelor unei cladiri, cat si pentru cei care viziteaza si utilizeaza locatia.

Pardoseala din cauciuc, cum ar fi covorasele din sala de gimnastica si pardoselile din cauciuc, reprezinta o alegere buna pentru zonele care sustin multi vizitatori, cum ar fi vestiarele si patinoarele. Prin instalarea placilor de pardoseala din cauciuc se protejeaza suprafetele de incaltaminte si de echipamente cu potential daunator.

Nu numai ca pardoseala sportiva va proteja suprafetele unei unitati, ci va absorbi socurile si sunetul. Intr-o camera plina de greutati si echipamente grele si zgomotoase, covorasele din cauciuc de gimnastica vor face o mare diferenta. In plus, podelele adecvate pentru sport in cladirile de fitness si sport vor reduce numarul de leziuni in timpul miscarii si vor reduce la minim presiunea pe articulatii.

Pardoselile de sport de acasa ar trebui, de asemenea, sa fie luate in considerare pentru zonele de exercitii personale si zonele de joaca pentru copii. Exista multe optiuni economice si usor de instalat disponibile, care vor compensa cu mult costurile.

Pardoseala din cauciuc poate fi utilizata si in magazinele profesioniste, in scoli sau in salile de spectacole, precum si in spatiile comerciale. Multe placi de pardoseala din cauciuc si covorase de gimnastica sunt atragatoare si foarte utile.

Atunci cand alegeti pardoseli sportive de la Artsporttotal, exista mai multi factori de luat in considerare. In primul rand, trebuie sa va decideti daca aveti nevoie de covorase pentru zone izolate sau de podele din cauciuc. Pentru podelele de gimnastica de acasa, achizitionarea de covorase de sala mici pentru zonele cu greutati ar putea fi suficiente pentru a acoperi numai zonele folosite.

Cu toate acestea, daca zona personala de fitness se afla intr-un subsol, instalarea de pardoseala din cauciuc este o modalitate excelenta de a preveni umiditatea si de a evita suprafetele reci. Pentru spatiile comerciale si publice, se recomanda instalarea de pardoseli complete pentru sport. Pardoseala din cauciuc va prezenta un aspect profesional si va facilita curatarea si intretinerea unei suprafete mari.

Gresia de cauciuc care nu necesita adeziv este cel mai simplu tip de pardoseala sportiva de instalat. Placile cu margini cu interblocare sunt cele mai bune pentru a evita golurile. Progresele in tehnologiile polimerice au condus la produse din cauciuc reciclat care functioneaza la fel de bine ca si produsele din cauciuc nou. In functie de utilizare, sunt disponibile diferite grosimi pentru diferite niveluri de absorbtie a sunetului si a socurilor.

Indiferent daca proiectati un centru de fitness sau pur si simplu va echipati propria sala de gimnastica acasa, investitia in podelele sportive adecvate este esentiala. Pardoselile din cauciuc si saltelele de gimnastica sunt solutii durabile si usor de intretinut pentru podele, care asigura protectie si estetica.

0 Shares
You May Also Like