Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Nevoia unei balustrade din lemn si ce dicteaza alegerea potrivita a acesteia

Casa si gradina , August 2, 2018

Proiectarea scarii pentru locuinta se dovedeste o misiune mai greu de realizat decat anticipam. Acesta implica responsabilitate, fiind necesar a indeplini conditii atat de confort, cat si de design potrivite.

Inceputul bun il pui atunci cand ai in vedere un detaliu esental – balustrada si constructia acesteia. Este valabil asa, indiferent ca vorbim despre un spatiu rezidential, unul comercial, o cladire publica sau orice alt ambient.

Balustrada si rolul acesteia

Daca esti in dubii si nu stii daca sa realizezi sau nu o balustrada, recomandarea mea este sa nu te privezi de la aceasta. Este adevarat ca presupune o cheltuiala in plus, dar joaca un rol esential in siguranta celor ce vor utiliza scarilor.  Pe langa rolul decorativ, balustrada trebuie fixata corespunzator in perete, astfel incat sa elimine riscurile de accidentare de orice fel.

Ai in vedere ca la ora actuala dispui de balustrade din lemn sau din alte materiale (inox, sticla, combatii a celor doua sau aluminiu), insa nu orice alegere iti va garanta siguranta. Trebuie sa te raportezi si la locul amplasarii, daca este unul interior sau unul exterior, respectiv pentru balcon, terasa. Vei avea in vedere categoria celor dedicate scarilor principale din interioare.

Lemnul masiv pare a fi o alegere de top in randul celor ce doresc sa amenajeze o casa moderna, dar totodata practica si sigura.

Ca sa stii insa ca materialul folosit este unul calitativ si de durata, este necesar sa optezi pentru o firma specializata in astfel de lucrari, ce iti poate oferi si garantie pentru aceasta. Spre exemplu, Dippanels.ro este o recomandare datorita unei liste de beneficii asigurate utilizatorilor. Prin modelele de balustrade propuse reuseste cu succes sa asigure un design modern interioarelor, dictat estetic de lemnul masiv atent procesat.

Nota finala de eleganta este data de liniile simple in care lucrarile sunt realizate, ce dau sansa frumusetii naturale a lemnului de a se evidentia in decorul locuintei.

Este adevarat ca elementul atractiei este reprezentat de trepte cand vine vorba despre scarile interioare, insa si celelalte elemente dicteaza efectul final. Balustrada este calea de a evidentia stilul in care scarile interioare principale sunt abordate, ajutand ca acestea sa impresioneze prin naturalete.

Poti avea in vedere optiunile propuse de Dippanels.ro daca vizezi balustrade metalice. De ce? Mana curent din lemn U este ideala pentru o astfel de aplicatie, mai ales daca esti din categoria celor cu inclinatii spre simplitate. Iti asigura maniera de lucru a specialistilor Dip Panels o armonie aparte a imbinarii dintre metal si lemn.

Iti poti face o perspectiva a structurii metalice placate cu trepte confectionate din lemn masiv ca sa iti dai seama de efectul pe care il poate avea asupra locuintei. Cat despre modelarea formelor, ai optiuni multiple, care nu au nici un impact nedorit asupra rezistentei scarilor.

Daca interesul tau este de a alcatui un interior unic, iti poti pune amprenta personalitatii prin balustrada din lemn masiv Live, cu un design inedit, conceput special de acesti specialisti. Astfel stii ca ai bifat toate elementele ce compun scara interioara: balustrii intermediari si cei de capat, precum si lisa inferioara si mana curenta. Aceasta din urma este de tip Smart Cover, concept al echipei mentionate, ce asigura o montare sigura si usoara, completata cu intreruperi estetice aparte.

In fine, tine cont de cele mentionate si ai in vedere faptul ca balustrada va determina per ansamblu aspectul intregului interior. Intra pe dippanels.ro daca ai nevoie de un ajutor expert.

Random Posts:

Be Sociable, Share!