Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Motive pentru care sa inchiriezi o imprimanta multifunctionala

Tehnologie , April 4, 2019

Daca in urma cu cativa ani achizitia unei imprimante simple pentru casa parea un lux, astazi aproape oricine isi poate permite una, dat fiind costurile reduse ale acestora. Astfel, de la cateva sute de lei, astazi poti avea o imprimanta cu tus la o suta si ceva de lei, ceea ce le face extrem de accesibile. Aceste costuri reduse pot fi de multe ori o capcana insa.

Caci, dorinta de a avea neaparat o imprimanta acasa, pe care sa o folosesti in caz de nevoie, poate fi o achizitie costisitoare. Asemenea unei masini pe care nu o scoti niciodata din parcare, si o imprimanta poate da rateuri de functionare atunci cand o tii nefolosita pe birou. Astfel, te trezesti ca tusul in ea s-a uscat sau ca nici macar nu mai stii cum sa o folosesti in cazul in care ti s-a terminat hartia sau tusul.

Unde mai pui ca achizitia unui nou cartus de imprimanta sau chiar reumplerea acestuia este destul de costisitoare. Din acest motiv, pentru cei care nu folosesc frecvent imprimanta, achizitia unui astfel de dispozitiv nu va face decat sa le incarce si mai mult biroul si spatiul de lucru.

Organizeaza un eveniment special

Sunt insa si alte moduri prin care poti beneficia de serviciile unei imprimante. Mai ales daca doresti una care sa aiba incorporat scanner si copiator, poti apela la servicii de inchiriere imprimante multifunctionale.

Ai posibilitatea de a te deplasa personal la un centru de copiere si sa platesti pentru aceste servicii, ori sa iti inchiriezi un asfel de dispozitiv, daca stii ca ai nevoie de el pentru o perioada limitata.

Din acest punct de vedere, putem spune ca inchirierea unei imprimante multifunctionale este mai avantajoasa decat achizitia uneia, care este inca destul de scumpa. Astfel, daca vorbim despre imprimantele de mare capacitate, cu laser si scanare la rezolutia inalta, atunci vorbim si de preturi situate la cateva mii de euro.

Din acest motiv, daca stim ca nu avem nevoie de o astfel de imprimanta in mod permanent, achizitia nu prea isi are rostul. Cel putin pentru o cladire de birouri sau pentru o afacere locala, inchirierea unui astfel de dispozitiv care sa deserveasca mai multe birouri, poate fi o decizie inspirata.

Unde mai pui ca beneficiezi si de unele pachete de servicii din partea proprietarului de drept, astfel incat sa ai parte de functionare optima si fara sincope.

Random Posts:

Be Sociable, Share!