Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

LG ameninta Moto G prin lansarea Seriei K

Diverse , November 7, 2016

ZTE si LG au condus “haita” producatorilor cu oferte de smartphone-uri midrange, la CES 2016. Cel mai interesant lucru despre aceste device-uri este faptul ca nu sunt foarte departe de flagship-urile prezente la aceasta expozitie din punt de vedere al performantei, desi sunt mult mai ieftine. Daca esti in cautarea unui service pentru reparatii Lg, intra pe Service-Gsm.ro.

Cu siguranta, anul acesta la CES 2016 am putut observa foarte multe modele de smartphone-uri midrange (din gama medie), de la diferiti producatori, la preturi foarte bune.

Asta poate si pentru faptul ca anumite companii precum LG sau ZTE, vor sa-si atraga succesul pe care cei de la Motorola l-au avut cu seria G sau pentru ca unele dintre flagship-urile ce se vor lansa in acest an, nu au fost dezvaluite inca.

Oricum ar fi si oricare ar fi motivele, ne bucuram sa vedem si modele de telefoane practice, care nu-ti usureaza semnificativ buzunarul dupa cumparare.

Seria K de la LG.

Aceasta serie de smartphone-uri va cuprinde initial 2 modele: K7 si K10. Acestea vor fi disponibile prin carrier-ul Boost Mobile, imediat dupa lansare. K7 este device-ul cel mai mic dintre cele doua, cu un display de 5 inch si rezolutia de 854×480.

Ca si ZTE X3, aceast display are o rezolutie medie spre mica, dar arata destul de bine si un utilizator neavizat nu va face diferenta intre un astfel de display si unul full HD de exemplu.

Luminozitatea ecranului este destul de buna si culorile sunt afisate corect. K10 este cel mai mare dintre cele 2 modele, avand un display e 5.3 inch cu o rezolutie ceva mai mare, de 1280×720 pixeli.

Exista si o versiune LTE pentru acest smartphone, care dispune de un procesor quad core la 1.2 ghz, una cu un quad core la 1.3 ghz si una cu un procesor octa core, la 1.14 ghz.

Camerele disponibile vor fi de 13 megapixeli (cele principale) si respectiv de 8 megapixeli (cele pentru selfie).

Ambele modele de telefoane sunt construite din plastic si cantaresc putin, dar arata foarte bine, cu un look ce dovedeste ceea ce LG prefera sa denumeasca “o finisare curbata si moderna”.

Telefoanele functioneaza cu sistemul de operare Android 5.1.1. Modelul K10 dispune de 1 GB de Ram, destul de putin totusi, chiar si pentru un smartphone din gama midrange, in ziua de astazi.

Capacitatea de stocare este limitata la 8GB (intern), dar poate fi extinsa prin adaugarea unui card. Dupa cum am mentionat si mai sus, senzorul camerei principale are 13 megapixeli si se inscrie si el in gama medie, din punct de vedere al performantelor si al rezultatelor obtinute (executarea fotografiilor).

Bateriile acestor 2 modele nu pot fi inlocuite si au capacitatea de 2300 mAh, suficient am spune noi pentru specificatiile acestor smartphone-uri. LG K10 este un telefon single SIM ce accepta sim-uri normale.

Optiunile de conectivitate includ Wi-Fi, Gps, Bluetooth si 3G. De asemenea, pe acest model sunt prezenti si senzori de proximitate sau de lumina ambientala.

Random Posts:

Be Sociable, Share!