Lanterna rezistenta la explozii

0 Shares
0
0
0

Lanterna rezistenta la exploziiPentru cei care sunt nevoiti sa se aventureze in campurile minate din diferite zone de conflict, trebuia sa apara si acest tip de lanterna.

Chiar daca oamenii de la fortele special abilitate sa manipuleze minele, sunt imbracati intotdeauna in echipamente speciale anti-mina si de obicei procedeaza cu foarte multa grija atunci cand au loc actiuni de de-minare, totusi de-a lungul timpului s-au intamplat cateva accidente si chiar daca din fericire oamenii ce lucrau in campurile minate nu au fost afectati, unele dintre echipamentele acestora (printre care si lanternele) au fost afectate iremediabil.

Practic, daca o lanterna cade pe o mina sau se afla in apropierea uneia atunci cand explodeaza, aceasta este distrusa fara doar si poate. Din aceasta cauza, a aparut lanterna speciala anti-explozie EXP-LED-51 de la Larson Electronics.

Aceasta lanterna pe baza de LED este reincarcabila, dispunand de acumulatori eficienti, are o putere de 180 lumeni si un rating de 50.000 de ore de folosire (480 de ore la o singura incarcare pe modul de putere low). Pentru o persoana aflata in miscare, EXP-LED-51 vine si cu un charger pentru masina de 12V, precum si prize de tip VAC. Pretul, este estimat undeva la 320 de dolari.

Aceasta lanterna ofera diferite moduri de folosire, combinate cu durabilitatea sistemelor de tip LED si o mare putere de iluminare. Clasata in standardul de CLASA 1, Divizia 2, lanterna este avantajata de prezenta unui led C4 cu un rating de functionare de pana la 50.000 de ore si o putere de 180 lumeni.

Capabila sa opereze atat in modurile “high” si “low” precum si extrem de eficienta, lanterna EXP-LED-51 se dovedeste a fi una foarte valoroasa, avand in acelasi timp costuri reduse de operare, detasandu-se clar in industria producatoare de lanterne rezistente la explozii, fata de alte produse asemanatoare.

Versatilitatea si puterea acesteia sunt combinate intr-un mod inteligent cu cele 3 setari disponibile ale lanternei, permitand operatorului sa schimbe modul de putere precum si sa opreasca sau sa porneasca lanterna atunci cand doreste.

Apasand butonul o singura data, lanterna porneste in modul “high power”, livrand o putere de 130 lumeni cu o durata de functionare de aproximativ 4 ore. Operatorii pot de asemenea sa apese butonul o perioada mai lunga, iar lanterna va intra in modul de functionare “low power”, asigurand o putere mai mica, de doar 50 lumeni, dar cu o durata mai mare de functionare, pana la 12 ore.

Pentru durata cea mai mare de functionare, trebuie sa apasati switch-ul o durata de 12 secunde, iar lumina se va activa in modul cel mai eficient, distribuind doar 1.3 lumeni cu un timp de functionare extrem, de pana la 480 de ore.

Lanterna EXP-LED-51 vine cu un incarcator si o baza de incarcare ce poate fi montata pe perete sau pe suprafete plate, dupa cum doriti.

Anumiti utilizatori pot opta pentru montarea acesteia cu totul (bateria + chargerul ca o unitate intreaga) chiar la usa sau la intrare. Intrati pe lanterne.ro si veti gasi cele mai eficiente lanterne profesionale din Romania!

0 Shares
You May Also Like