Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Informatii importante despre Samsung Note 7

Blog, Telefoane mobile , April 10, 2019

Telefonul se simte si mai luxos decat Note 8, cu muchii metalice grippier pe sasiu si o acoperire mai buna oleofoba pe partea din spate a dispozitivului, ceea ce inseamna o diminuare semnificativa a amprentelor de la atingeri.

Este interesant de remarcat ca Samsung continua sa duca doua tendinte majore in lumea telefonului. Note 9 are o mufa pentru casti, dar nu are o crestatura pe ecran in comparatie cu iPhone X si multe alte telefoane Android din acest an.

Suntem foarte multumiti de aceste doua lucruri si speram ca se va mentine designul considerand ca Samsung poate trata atat de elegant fara ele.

Partea laterala este decorata cu un difuzor, port USB-C,  S-Pen, chei de volum si alimentare si un buton Bixby.

Desi Note 9 ar putea parea destul de asemanator cu Nota 8, el vine cu un numar de upgrade-uri si noi caracteristici care merg mana in mana pentru a justifica pretul mai mare.

Ecran

Ecranul este mai mare la 6,4in, dar acest lucru este doar marginal diferit de dimensiunea de 6,3in folosita anterior. Este un AMOLED de 2960 x 1440 Super si nivelul de detaliu, stralucire si claritate este uimitoare. Samsung a reusit sa depaseasca din nou si acest lucru este, la lansare, cel mai bun ecran existent vreodata pe un smartphone.

Ecranul familiar Infinity inseamna margini curbate cu o rezolutie Quad HD + si cea mai buna luminozitate in lumina directa a soarelui a oricarui telefon de pe piata alaturi de LG G7 ThinQ.

Procesor, memorie si spatiu de stocare

De asemenea, noul model primeste o imbunatatire a specificatiilor in sala masinilor. Samsung a ramas cu o strategie separata pentru procesoare pe diferite piete, astfel incat multe tari vor primi Qualcomm Snapdragon 845, in timp ce Marea Britanie si altii vor primi propriul Exynos 8910 (modelul revizuit pe numeroase siteuri si despre care vom scrie si noi intr-un alt articol).

Unitatea noastra a fost optiunea de stocare de 6GB RAM / 128GB, dar versiunea mai scumpa disponibila are 8GB / 512GB. Este de la primele telefoane care au 512GB la bord si subliniaza convingerea Samsung ca clientul de Note necesita mai multa stocare decat multe laptopuri moderne.

Samsung apeleaza Note 9 ‘1TB ready’ deoarece puteti adauga pana la 512GB prin slotul pentru card microSD. Este vorba de o gestiune serioasa a mass-media daca doriti sa purtati in permanenta intreaga colectie de muzica si video cu dvs.

In utilizarea noastra, Note 9 a fost lipsit de performanta si, in cele din urma, se simte la fel de rapida ca si Pixel 2 XL si OnePlus 6. Singura parte lenta pe care am vazut-o in comparatie este utilizarea de catre Samsung a animatiilor intre comutarea si deschiderea aplicatiilor, ceea ce poate face software-ul sa se simta mai lent decat abordarea de pe OnePlus.

Am comparat telefonul  Note 8 si S9 Plus, precum si cu proiectele iPhone X, OnePlus 6 si Huawei P20, utilizand alegerea acestor companii de procesoare de varf la data lansarii Nota 9. In plus, un avantaj considerabil este ca veti gasi imediat piese telefoane in cazul in care aveti ghinionul ca telefonul sa se strice din greseli de utilizare, pentru ca este deja foarte popular.

 

Random Posts:

Be Sociable, Share!