Factori care stabilesc pretul unei piscine

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur, in cazul in care locuiesti la casa, ai o curte mare si frumos amenajata, si ai si o situatie financiara care sa iti permita acest lucru, te gandesti sa iti construiesti o piscina in curte.

Este firesc acest lucru in conditiile in care avand piscina in curte, nu va mai fi nevoie sa mergi la strand, sa platesti intrare de fiecare data, si probabil sa nu iti placa nici lumea de la strand.

Plus de asta, nimic nu este mai relaxant dupa o zi de munca, decat sa vii acasa de la servici, sa faci rapid un dus, sa servesti masa, iar apoi sa stai alaturi de cei dragi la piscina.

Se pot gasi atat de multe motive care sa te determine sa contactezi o firma care construieste piscine ieftine, incat nici nu ar mai trebui sa stai pe ganduri prea mult.

Ei bine, daca ai de gand pana la urma sa iti construiesti o piscina, trebuie sa stii ca pretul acesteia poate sa fie influentat de mai multi factori.

Cu siguranta dimensiunea piscinei este un factor care influenteaza pretul. Cu cat piscina este mai mare, cu atat va fi si pretul mai mare pentru ca se consuma si mai multe materiale pentru realizarea constructiei, este nevoie si de mai mult timp pentru realizarea constructiei, asa ca este firesc a o piscina de dimensiuni mici sa nu coste atat de mult precum o piscina de dimensiuni mari.

Forma piscinei poate influenta pretul acesteia. Exista piscine patrate sau dreptunghiulare foarte simple care nu au preturi foarte mari. In schimb, piscinele ovale, sau cele care au diferite forme pot avea preturi mai mari.

Tipul de structura ales conteaza foarte mult si poate sa influenteze pretul de constuctie al piscinei. Exista de exemplu piscine termoizolate din beton, exista deasemenea piscine ingropate din poliester sau din firbe de sticla, exista piscine ingropate cu pereti din otel, exista piscine ingropate cu pereti din polistiren, exista piscine naturale sau exista piscine supraterane. In functie de tipul de piscina ales, pretul acesteia poate fi mai mic sau mai mare.

Finisajele piscinii dar si finisajele din imediata apropiere a acesteia pot sa influenteze deasemenea pretul unei asemenea constructii. Sistemul de filtrare poate sa reprezinte deasemenea un factor care sa influenteze pretul unei piscine.

Gradul de echipare al piscinei este un alt factor care conteaza foarte mult si care influenteaza pretul piscinei.

In cazul in care ai de gand sa optezi pentru o piscina in curtea casei tale, ar fi indicat sa studiezi mai multe oferte, pentru ca poti sa gasesti diferite tipuri de piscine de calitate foarte buna, dar la preturi foarte accesibile.

Daca iti doresti o piscina accesibila la pret, ai putea opta pentru o piscina termoizolata din beton, care reduce semnificativ manopera, dar si pretul constructiei. Daca dispui de un buget mare si vrei o piscina mai scumpa, poti alege o piscina din beton in forme libere, personalizata chiar.

Asadar, important este sa iti doresti in primul rand o piscina, pentru ca apoi in functie de buget si de preferinte, iti poti un anumit tip de piscina.

0 Shares
You May Also Like