Display defect? OnLaptop il inlocuieste in doar 60 de minute

0 Shares
0
0
0

Traim intr-o era tehnologizata, iar acest lucru ne ajuta in fiecare zi la task-urile zilnice, atat de la job sau facultate, pentru a fi indeplinite cat mai rapid de oriunde. Telefoanele smart va sunt alaturi de peste 10 ani, fiind asistentul personal in fiecare moment din zi. Insa nu toate proiectele pot fi realizate cu ajutorul acestora, de aceea laptopurile castiga din ce in ce mai mult teren in fata PC-urilor, datorita faptului ca ofera avantajul mobilitatii si performante inalte.

Marii producatori vin in atentia consumatorilor in fiecare an cu modele performante atat din punct de vedere al autonomiei bateriei, cat si a caracteristicilor inovatoare precum securitate sporita cu ajutorul amprentei, dar si posibilitatea conectarii rapide la orice device.

Unde poti gasi un display laptop

OnLaptop este un service din Bucuresti care opereaza cu ajutorul serviciilor de curierat pe tot teritoriul tarii. Au o vasta experienta in orice problema ar intampina laptopul, PC-ul sau sistemul all in one indiferent ca este vorba de hardware sau software. Poti comanda aici un display laptop, iar OnLaptop se va ocupa de montaj pentru a beneficia de garantia lui, iar daca optati pentru pachetul Premium Service, operatiunea nu va dura mai mult de 60 de minute din momentul receptionarii device-ului dumneavoastra.

Pe site-ul lor veti gasi orice componenta pentru orice model, astfel incat sa va ajute sa o inlocuiti rapid fara sa va afecteze jobul sau proiectele deja incepute. Timpul este tot mai scurt, de aceea orice zi pierduta fara device-ul dumneavoastra va poate aduce pierderi financiare.

Acestia au reparat peste 10 000 de laptopuri in peste 10 ani de activitate, reusind in acest fel sa le prelungeasca viata, multi dintre clienti optand cu aceasta ocazie si pentru un upgrade.

Ce contine pachetul Premium Service

Noul serviciu lansat de catre OnLaptop, Premium Service a fost conceput la cererea clientilor lor pentru a rezolva rapid orice defectiune intampinata. Astfel, alegand acest serviciu veti dispune de nenumarate avantaje, printre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Prioritate – device-ul dumneavoastra va intra pe bancul de lucru inca de la sosirea lui in service. Personalul calificat a reusit in peste 90% dintre situatii sa finalizeze defectiunea chiar in aceasi zi.
  • Transport gratuit – nu conteaza daca sunteti din Bucuresti sau nu, cu ajutorul formularului de pe site-ul lor veti putea benefica de transport gratuit atat pentru ridicare, cat si pentru returnarea sa in cele mai sigure conditii.
  • Inlocuirea pieselor in termen de 60 de zile – daca nu sunteti multumiti de piesa selectata OnLaptop o poate schimba, putand opta pentru o componenta mai performanta sau una care sa se potriveasca mai bine cu sistemul detinut.

La OnLaptop veti gasi persoane abilitate care vor reusi de fiecare data sa solutioneze orice problema ati intampina. Mai ales daca optati pentru pachetul Premium Service veti avea multe avantaje astfel incat sa va reluati activitatile in cel mai scurt timp.

Acestia recomanda de fiecare data sa nu incercati singur sa va inlocuiti componentele sensibile din laptop deoarece problema se poate inrautati sau chiar compromite definitiv device-ul. Apelati cu incredere la OnLaptop pentru a beneficia de calitate si profesionalism la preturi convenabile.

0 Shares
You May Also Like