Discul de debitare, discul lamelar frontal si discul de debitare diamantat

0 Shares
0
0
0

Discul de debitare, discul lamelar frontal si discul de debitare diamantatSculele electrice fara fir au devenit subiecte importante in randul utilizatorilor, dar si a producatorilor. Uneltele cu acumulatori au o pondere tot mai mare pe piata, iar imbunatatirea continua a performantelor acestor acumulatori permite utilizarea foarte eficienta a acestor unelte electrice.

Acest fapt duce la o crestere considerabila a cererii de consumabile pentru aceste unelte. Solicitarea este scazuta asupra bateriei, dar nu si asupra materialului prelucrat.

Cateva scule electrice profesionale trebuie prezentate in cele ce urmeaza, pentru ca informatiile sa fie de folos utilizatorilor amatori sau profesionisti.

Discul de debitare, discul lamelar frontal, cat si discul de debitare diamantat sunt caracterizate prin nivelul lor ridicat de agresivitate si mai ales durabilitate prelungita. Acest fapt permite utilizatorului lucrul cu scule foarte puternice, fara ca acesta sa fie limitat, ca in cazul uneltelor cu cablu.

Discul de debitare Kronenflex se utilizeaza in domeniile inoxului, otelului si metalelor neferoase. Are numeroase avantaje: fara sulf, clor si fier, are un timp scurt de taiere, o sarcina termica foarte redusa si in acelasi timp rezultate optime.

Discul lamelar frontal este utilizat in inox si otel. Avantajele acestuia sunt: in primul rand, este un produs universal pentru prelucrarea canturilor si suprafetelor de lucru din otel inoxidabil, iar in al doilea rand are un grad ridicat de indepartare a materialului in utilizarea pe diferite polizoare unghiulare fara fir.

Un alt dispozitiv electric il reprezinta discul de debitare diamantat. Acesta este utilizat in betoane universale si alte materiale de constructii. Are numeroase avantaje: in primul rand, performanta ridicata de taiere in utilizarea pe polizoare unghiulare fara fir, iar in al doilea rand dantura este continua de tip turbo, pentru a se realiza o taietura neteda si precisa.

Exista numeroase dispozitive electrice la care multi nici nu se gandesc. Spre exemplu, trafaletul electric. Acesta este conceput pentru zugravirea unor suprafete foarte mari, cum ar fi de exemplu, plafoanele sau peretii.

Acestea va ajuta sa lucrati mult mai eficient, pompand exact cantitatea necesara de vopsea. Dupa ce se termina lucrarea, sistemul se goleste si se curata rapid cu tehnologia EasyClean. In acest scop, toate piesele pline de vopsea sunt indepartate si spalate fara unelte. Pomparea vopselei se face direct din orice galeata de vopsea obisnuita, pentru ca lucrul sa fie mult mai rapid.

Cuplajul cu inaltime reglabila este util pentru o racordare eficienta la galeata cu vopsea care va garanteaza alimentarea cu vopsea si transportul fara probleme. Pentru proiecte de zugravire mai mici sau pentru locuri inguste, poate fi utilizat aplicatorul de vopsea fara tija prelungitoare.

Are o putere nominala de 35W, un zgomot foarte redus, iar acesta este prevazut cu protectie impotriva stropilor de apa. Pentru a-l putea folosi eficient, trebuie indeplinite cateva conditii inainte de folosirea acestuia. Pentru inceput suprafata care va trebui vopsita trebuie sa fie curatita, uscata si bineinteles degresata.

Apoi trebuie acoperita podeaua, obiectele de mobilier, tocurile usilor, ferestrelor cu banda adeziva. Trebuie inceputa zugravirea cu trafaletul electric din colturile incaperii, apoi trebuie zugravit plafonul, iar la final ceilalti pereti.

Deci folosind acest dispozitiv electric vom reusi sa finalizam o lucrare mult mai repede si in acelasi timp mult mai eficient.

0 Shares
You May Also Like