Deteriorarea touchscreen-ului fara geam de protectie

0 Shares
0
0
0

Daca aveti oricare tip de smartphone, veti fi foarte atent la protectia acestuia, care poate fi asigurata si daca achizitionati un geam de protectie veti fi destul de asigurat ca telefonul nu se va deteriora in caz de accidente.

Exista mai multe situatii in care touchscreen-ul unui smartphone care nu are geam de protectie este avariat, protejand astfel touchscreen-ul sau ecranul tactil, adica partea cea mai importanta a oricarui smartphone, pentru ca aici este interfata pentru aplicatii si prin acesta functioneaza smartphone-ul.

Daca panoul tactil se sparge, sau se zgarie sau se deterioreaza, nu mai raspunde la comenzi, nu mai afiseaza, dar se poate auzi sunetul de pornire, sau nu raspunde in unele cazuri partial, in alte cazuri in totalitate, atunci trebuie cu siguranta reparat. De ce a ajuns asa?

Se poate sa fi fost scapat pe jos sau sa fi fost trantit. Uneori o apasare prea brutala pe ecran poate deteriora touch-ul sau lichidele pe ecran strica telefonul.

Ce s-ar fi intamplat daca avea un geam de protectie? Cu siguranta, daca ar fi cazut, si ar fi avut geam de protectie, acesta ar evita spargerea touchscreen-ului. Geamul ar proteja si in cazul in care ar curge apa pe ecran, sau daca telefonul ar fi trantit.

Oricat de mult ar incerca un posesor de smartphone sa protejeze telefonul, doar sperand ca nu il va scapa, sau ca nu se vor intampla evenimente neplacute, este greu de crezut ca un astfel de gadget care este utilizat acasa, la serviciu, prin magazine, in mijloacele de transport, nu va suferi cel mai mic accident, si nu neaparat din neatentie.

Se poate intampla pur si simplu, poate doar aluneca si touchscreen-ul se poate sparge, fara geam de protectie. Apoi trebuie sa recuperati piesa,  sa cautati un service foarte bun, sa cheltuiti si nu mai puteti folosi telefonul in perioada de reparatii.

Desigur ca nu mai erau probleme, daca smartphone-ul era protejat cu un geam de protectie, functia acestui geam garanteaza ca nu se mai deterioreaza touchscreen-ul. In consecinta, cand achizitionati un smartphone, imediat trebuie sa cumparati si geamul de protectie, ca o garantie a telefonului dumneavoastra.

Producatorii se intrec in a oferi cele mai diverse si rezistente materiale din care este fabricat acest geam de protectie, si cerceteaza noi materiale, pentru ca inca nu au ajuns la o garantie de 100%, ci la o garantie destul de apropiata de aceasta.

A achizitionat un geam de protectie pentru smartphone-uri devine o necesitate, geamurile nu sunt foarte scumpe, dar ofera protectia conform caracteristicilor acestora, niciun cumparator nu va regreta ca a fost atent si a aplicat pe touchscreen o protectie.

In timp, isi va da seama cat de bine a facut ca si-a protejat telefonul, poate ca l-a scapat, sau daca s-au intamplat accidente, a observat ca acest geam de protectie a fost extrem de necesar si a reusit sa il protejeze, telefonul nu s-a spart, zgariat, sau apa nu a patruns in interior, a fost protectie de care orice telefon are nevoie.

0 Shares
You May Also Like