Design-ul website-urilor cu un scop clar definit

0 Shares
0
0
0

Proiectarea unui site atractiv care arata bine este este destul de dificila. Cu toate acestea, trebuie sa faca mai mult decat sa arate bine. Daca ai nevoie de tutoriale webdesign, acceseaza Howdodesign.com.

Comparati un site de afaceri in primele treizeci de secunde, cu a intalni pe cineva in persoana. La fel cum se formeaza impresia initiala despre o persoana pe care o intalnesti pentru prima data, asa se formeaza si dupa ce petreci primul minut pe site. Site-ul dvs. poate obtine aprecieri foarte mari daca, in calitate de interfata, comunica functia cu aceste elemente:

  • Usurinta in utilizare este atat de simpla incat nu este distrasa de elemente nepotrivite.
  • Atragerea unor sentimente si emotii pozitive despre propria afacere, de la vizitator.
  • Prezentarea unui aspect atractiv si profesional;
  • Oferiti un format impresionant la prima vedere;
  • In mod clar, etichetati informatii importante;
  • Faceti o prima impresie pozitiva a practicilor de afaceri ale companiei dvs. in text si grafica. Aceste elemente de design strategic va vor ghida in identificarea obiectivelor dvs. si utilizarea acestora ca ghiduri pentru a indeplini obiectivele de afaceri care conduc designul site-ului dvs.

Implementarea aplicatiilor strategice de proiectare.

Luati in considerare acesti pasi pentru a gandi un design proiectat strategic.

Definiti obiectivele clientilor.

Trebuie sa definiti clar obiectivele clientului si sa intelegeti exact la ce sa va asteptati in realizarea proiectarii sau reproiectarii site-ului web.

Petreceti timpul necesar discutiilor despre optiuni. Familiarizati-va cu stilul si obiectivele site-ului. Apoi ajungeti la un acord pe o directie si un scop clar. Deseori, designerii web se straduiesc sa puna o functie mai presus de arta. Cu siguranta ca vrei un aspect atragator vizual si bine echilibrat, dar designul web este o arta functionala.

Functia de a vinde produse, de a distribui informatii, de a oferi acces la servicii, de divertisment si de multe altele trebuie sa fie indeplinita pe site-ul dvs. de design sau reproiectare. Obiectivele ar trebui sa fie clare pentru toata lumea, in special atunci cand se reproiecteaza.

Cunoaste-ti publicul.

Modul in care site-ul dvs. arata va depinde de cine (pentru cine) si in ce scop este proiectat. Un site de invatare timpuriu pentru prescolari va fi foarte diferit de un forum pe tema imbatranirii. Utilizarea pe site-urile de jocuri din punct de vedere tehnologic, va fi diferita de un site de comert electronic.  Audienta influenteaza si alte detalii, cum ar fi dimensiunea fontului si stilul, utilizarea graficii si chiar alegerile de culoare. Fii constiincios in legatura cu identificarea cu publicul tau.

Brand Image Drives Design.

Designerii iubesc noile tendinte si idei, mai ales daca sunt destul de usor de implementat. Adaugarea flash si sizzle are un efect major pentru unele site-uri web, dar nu pentru toate. Proiectul dvs. proiecteaza o imagine; asigurati-va ca imaginea reprezinta marca.

Obiective ce conduc directia de proiectare.

Ati facut pasii potriviti si ati stabilit obiectivele realizabile, ati stabilit datele demografice ale publicului dvs. si ati avut o viziune clara asupra imaginii marcii? Acum este momentul sa sincronizati strategia de proiectare cu deciziile de proiectare. Concentrati-va pe obiectivul principal al crearii sau recrearii site-ului web.

0 Shares
You May Also Like