Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

De ce ar fi ideal se instaleze stalpi solari in toate orasele

Casa si gradina , May 25, 2018

Ai fost in vreun oras din Romania sau din strainatate care sa aiba stalpi solari instalati pe strazi? Chiar daca ai fost, poate nu ai realizat ca ce vezi sunt stalpi solari. Poate doar daca ai vazut pe timpul zilei panourile solare pentru ca sunt destul de evidente, dar pe timp de noapte, poate doar lumina de la becurile cu LED ti s-a parut ca e ceva diferit. Aceasta lumina este mai curata, mai naturala si mai placuta.

Ar trebui sa se instaleze stalpi solari in toate orasele pentru ca acestia sunt usor de instalat, pot fi instalati absolut oriunde, chiar si in parcuri sau in curtea caselor si folosesc becuri cu LED, o tehnologie care este mult mai eficienta decat tehnologia clasica folosita in becurile cu incandescenta sau cu gaz.

Energia solara este foarte importanta la ora actuala mai ales pentru comunitatile urbane, unde nevoia de solutii cat mai eficiente de obtinere a energiei electrice este foarte mare. Stalpii solari reprezinta una dintre acele solutii care ii ajuta pe cei din administratiile oraselor sa reduca din costuri.

Nu este necesara o infrastructura complicata pentru montarea stalpilor solari, pentru ca nu este nevoie de cabluri. Alimentarea pe fiecare stalp de la fiecare panou solar montat pe un brat al stalpului, iar pe celalalt brat este becul cu tehnologie LED.

Acum ca ai vazut ce avantaje au stalpii solari, ar mai fi inca unul la care poate chiar nu te astepti. S-a observat ca aceste sisteme pot sa reduca procentajul accidentelor cu pana la jumatate. Asta se intampla cu siguranta pentru ca lumina de la becurile cu led nu are acel efect de modificare a culorilor naturale pe care il au becurile de alte tipuri. Sistemele clasice de iluminat atenueaza culorile si fac ca traficul sa fie mai putin vizibil.

Sistemele de iluminat urban cu tehnologie LED si panouri solare pot sa lumineze oriunde, chiar si in cele mai izolate locuri din orase, Ai nevoie de panouri solare pentru stalpi solari? Vrei energie solara chiar acum? Apeleaza cu incredere la noi. Cumpara panouri solare electrice acum din magazinul E-acumulatori!

Random Posts:

Be Sociable, Share!