Cum faceti petrecerea perfecta pentru copilul vostru?

0 Shares
0
0
0

Vreti sa faceti o petrecere fabuloasa pentru copilul vostru fara sa ajungeti in faliment? V-am acoperit! Aici sunt cele mai bune sfaturi pentru a avea un buget urias la petrecerea voastra. Pentru cele mai bune preturi in ceea ce priveste animatorii va recomandam  www.Ursulla.ro.

1. Timpul este totul. Planificati petrecerea de la ora 2:00. Pana la ora 17:00, spune Danielle Walker, autorul cartii “Against All Grain: Celebrate”, dupa pranz si inainte de cina este cel mai bun timp pentru petrecere, cand oaspetii nu se asteapta la o masa completa.

2. Faceti si o buna planificare. Incepeti cat mai devreme si astfel va veti oferi timp pentru a face comparatie in magazine. In plus, veti scapa de alergatura in ultimul minut pentru a cumpara obiecte la suprapret pe care le-ati uitat. ”

3. Cautati pe internet invitatii si oferiti-le. Intr-un sondaj al parintilor cu aproape 1500 de parinti, 73% dintre ei au spus ca eu trimis invitatii de hartie pentru ultima petrecere de aniversare a copilului. Data viitoare trimiteti invitatilor  o invitatie electronica gratuita si veti salva ceea ce ati cheltuit in mod normal pe invitatii de hartie.

4. Va puteti combina. Daca ziua de nastere a copilului vostru se apropie de cea a unui prieten, luati in considerare o petrecere dubla. Dumneavoastra si parintii celuilalt copil veti imparti costurile si responsabilitatile. Asigurati-va ca fiecare copil primeste propriul tort.

5. Evitati capcanele din magazinele de petrecere. Nu platiti un pret pentru articolele din magazin pe care le-ati putea gasi in alta parte pentru mai putin. De exemplu, bomboanele pot fi vandute cinci la 10 lei (cate 2 lei fiecare) la magazinele de petreceri, insa dar o punga de bomboane dintr-un magazin normal poate fi la jumatate din acest pret.

6. Faceti petreceri tematice. Incercati o activitate personalizata de artizanat, elimina nevoia de a avea un angajat pentru divertisment si inlocuieste o petrecere rudimentara.

7. Comandati online. Preturile nu sunt intotdeauna mai bune daca faceti cumparaturi online, dar pe internet puteti sa gasiti oferte pentru accesorii si decoratiuni care va pot ajuta sa evitati achizitiile impulsive.

8. Pentru a face accesorii puteti folosi si ceea ce aveti in casa. Utilizati ceea ce aveti la indemana pentru a face consumabile simple pentru petreceri care sa arate special, deoarece acestea costa de obicei jumatate din consumabilele cumparate. De exemplu, utilizati un dispozitiv de perforare pentru a aranja servetelele (gauriti in jurul marginii exterioare a fiecarui servetel pentru a crea un desen) si autocolante pentru a decora baloane simple. Cumparati cateva elemente-cheie pentru a stabili tema, cum ar fi un balon de folie speciala, si pastrati elementele de baza accesibile pentru orice altceva.

9. Pregatiti locurile pentru petreceri. Poate fi mai eficient din punct de vedere al costurilor si din punct de vedere al timpului sa setati propria casa drept loc de desfasurare a petrecerilor.

10. Profitati de imaginatia vie a copiilor, sugereaza Steve si Annette Economides, care spun ca unul dintre cele mai de succes jocuri de petrecere a fost o vanatoare de comori pentru “aur” (pietre pictate prin pulverizare) pe care copiii le-au luat acasa ca amintiri.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…