Cum ajuta SemRush campania ta online?

0 Shares
0
0
0

SEMrush va ajuta sa descoperiti diferite variante de cuvinte cheie asociate cu un anumit cuvant radacina. Acest lucru va va permite sa intelegeti mai bine modul in care oamenii efectueaza cautari online.

Deci, acest lucru ia ghicitul din joc si va ajuta sa identificati comportamentul utilizatorilor mult mai rapid. Daca va intrebati unde puteti gasi SemRush si ce ce este un site de tip cumparare unelte seo in grup recomandarea noastra este sa intrati pe link si veti ajunge la un pachet cu peste 100 de tooluri SEO la cel mai mic pret posibil.

Puteti vedea numarul mediu de cautari pentru fiecare fraza de cuvinte cheie pe luna pe SEMrush. Veti putea vedea competitia pentru acestea, preturile medii ale unui clic pe un anunt PPC (AdWords), numarul de pagini pe care Google le are pentru interogarea de cautare si site-urile de top din Google pentru orice interogare de cautare a cuvintelor cheie.

Inteligenta competitiva comparativa

Inainte de a analiza cat de bine fac concurentii dvs. campaniile si  ceea ce fac bine, este important ca mai intai sa ajungeti la o mai buna intelegere a ceea ce faceti voi insiva. Cand introduceti adresa dvs. Web pe instrumentul SEMrush, veti vedea un ecran de prezentare generala, care va spune tot ce trebuie sa stiti despre traficul pe care il primiti, indiferent daca este platit sau organic.

Puteti vedea daca traficul dvs. devine din ce in ce mai bun sau mai rau si cum va clasificati pe Google, in timp real. SEMrush trimite rapoarte lunare SEO in format PDF, care va lasa fara indoiala deloc despre viteza dvs. de progres si de cresterea traficului in ultimele 12-24 de luni. Asigurati-va ca monitorizati tabloul de bord in fiecare saptamana si pastrati o atentie deosebita cu privire la progresul dvs.

Exista zeci de milioane de bloguri, dintre care multe nu sunt mult diferite. Deci, este foarte important sa urmariti competitia si sa aflati exact cum se desfasoara. SEMrush va permite sa obtineti o mai profunda viziune asupra concurentilor dvs., precum si cuvintele cheie pe care le obtine cea mai mare parte a traficului lor pentru.

Odata ce cunoasteti cuvintele cheie care sunt utilizate de concurentii dvs. cu cel mai mare efect, urmatorul pas este sa le faceti parte din propriile eforturi de marketing in domeniul continutului. Dezvoltati continutul care vizeaza aceste termeni de cautare. SEMrush va permite sa construiti o strategie de marketing de continut foarte reusit, bazata pe intelegerea concurentei dvs. si pe directionarea traficului pe care sa obtinem pentru cele mai bune cuvinte cheie.

Identificarea unor noi oportunitati de cuvinte cheie

SEMrush este un instrument excelent pentru brainstorming pentru ideile de cuvinte cheie noi. De exemplu, daca faceti clic pe un cuvant cheie “marketing de continut” pe SEMrush, vor fi afisate mai multe cuvinte cheie relevante pentru acesta, cum ar fi “eficienta marketingului continutului”, “studii de caz in marketingul continutului”, “succesul marketingului de continut”.

De fiecare data cand faceti clic pe unul dintre aceste cuvinte cheie, veti vedea cuvinte cheie similare. Acest lucru va permite sa identificati mai multe si mai multe cuvinte cheie pentru a va crea continutul.

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…