Cele mai bune generatoare de curent pentru casa

0 Shares
0
0
0

Este aceeasi poveste de fiecare data. Fie o furtuna izbucneste, fie serviciul utilitar intampina probleme si, dupa cateva zile de poticnire, aprinzand lumanari si aruncand mancarea din frigider stricata, juri ca nu vei mai lasa sa treaca o alta zi fara a obtine un generator de curent pentru casa.

Generatoarele de curent pentru acasa sunt o modalitatea ideala de a ramane conectat si confortabil, chiar si in timpul unei intreruperi de curent.

Aceste generatoare instalate elimina multe dintre durerile de cap asociate cu utilizarea generatoarelor de slaba calitate, cum ar fi realimentarea obisnuita, gestionarea mai multor seturi de cabluri, prelungitoare si suportarea zgomotului constant al unui motor galagios.

Un generator de curent pentru casa reprezinta o investitie, dar in acelasi ofera o capacitate sporita de putere si este gata sa functioneze atunci cand curentul se intrerupe. In general, acestea variaza de la 7kW la 22kW de putere sau mai mult atunci cand sunt instalate pentru uz casnic.

Pentru a mentine aparatele importante precum frigiderul sau aerul conditionat in functiune, generatoarele se bazeaza pe o conexiune de gaz natural sau propan.

Un generator de curent pentru casa variaza in putere si ar trebui sa iei in considerare atat puterea de pornire, cat si puterea de functionare, pentru nevoile de alimentare ale casei tale.

Si retine ca generatoarele ar trebui sa fie instalate intotdeauna cu un comutator de transfer pentru a preveni retroalimentarea care poate provoca daune sistemului electric al locuintei sau chiar generatorului.

De ce am nevoie de un generator de curent pentru casa de rezerva la domiciliu?

Imagineaza-ti ca trebuie sa iti gestionezi casa timp de ore sau zile fara energie electrica.

Imagineaza-ti zilele fara a-ti putea controla si utiliza dispozitivele, echipamentele de securitate si cele electrice.

Intreruperile de curent pot afecta functionarea completa si majoritatea aparaturii din casa sau afacerea ta. Cu un generator de curent pentru casa, abia vei observa daca are loc o intrerupere a curentului si vei putea monitoriza ce se intampla.

Poate un generator de curent pentru casa sa inlocuiasca serviciul utilitar?

Incat costurile companiei de utilitati sunt impartite unui numar mare de consumatori, preturile sunt mai mici decat costurile cu combustibilul pentru un generator de rezerva. Generatoarele de rezerva sunt gandite pentru a fi un plan B pentru sursa de alimentare in cazuri de urgenta si nu trebuie utilizate ca energie primara in locuinta ta.

Cum pot decide asupra unui generator de curent pentru casa mea?

Incerca sa vizualizezi casa ta fara energie electica pentru a-ti contoriza necesitatile in timpul unei intreruperi de curent. Retine ca fiecare intrerupere este diferita una de cealalta, unele pot tine doar cateva ore, pe cand altele se pot prelungi zile intregi. Gama noastra ofera optiunea de a rezolva doar cateva dintre utilitatile esentiale sau o mare parte a echipamentelor din casa, in functie de ce ai nevoie. Echipa noastra este disponibila oricand pentru a te ajuta si iti poate estima ce dimensiune a generatorului de rezerva pentru acasa este necesara.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…