Cele mai bune aplicatii pentru a lucra de acasa pe Android si iOS

0 Shares
0
0
0

Exista doua tipuri de profesionisti: cei care prefera sa mearga intr-un anumit loc pentru a-si separa viata profesionala de viata personala si cei care prefera sa lucreze din confortul casei lor desi, desigur, in perioadele de pandemie, nu exista prea multe variante.

Indiferent de motiv, daca aveti de-a face cu telecomunicatiile, nu puteti rata aceasta lista cu cele mai bune aplicatii pentru a lucra de acasa.

  1. LastPass

Una dintre cele mai frustrante sarcini implicate in trecerea de la birou la casa este gestionarea parolelor. La urma urmei, daca accesati doar programele si site-urile zilnice de la locul de munca, nu, probabil ca nu va conectati la fel de des. Pentru a usura un pic stresul, exista LastPass, care stocheaza toate parolele si chiar le completeaza automat atunci cand vi se solicita o autentificare inregistrata.

  1. Slack

Slack este ideal pentru orice tip de echipa, mare sau mica. Ajuta la consolidarea comunicarii si colaborarii intr-o interfata practica si usor de utilizat, astfel incat sa puteti ramane la curent cu activitatile echipei minut cu minut.

Flexibilitatea sa va permite sa comunicati si sa organizati munca cu colegii, sa trimiteti mesaje sau sa apelati orice persoana sau grup, sa partajati si sa editati documente si sa colaborati cu colegii de proiect. Slack va permite, de asemenea, sa integrati alte aplicatii, cum ar fi Google Drive, Salesforce, Dropbox, Asana, Twitter si Zendesk.

  1. Dropbox

Dropbox a fost mult timp aplicatia preferata atunci cand trebuie sa incarcati, sa transferati si sa partajati fisiere prin cloud. Pentru a va sustine proiectele de birou la distanta, va permite sa faceti backup si sa stocati fotografii, videoclipuri, documente si alte fisiere in cloud si sa accesati fisiere sincronizate cu orice computer sau dispozitiv mobil, de oriunde.

  1. Asana

Aplicatia mobila de gestionare a proiectelor Asana va ofera informatii detaliate despre toate proiectele de oriunde. Oriunde ai fi, Asana te actualizeaza rapid cu privire la sarcinile tale si ale colegilor tai.

Folositi-l pentru a adauga actiuni de rezolvat, mementouri, idei si cereri, pentru a crea proiecte pentru a organiza proiecte in liste sau panouri completate cu date scadente, destinatari, adepti, detalii si fisiere si sa comentati sarcini pentru a clarifica directiile sau a pune intrebari.

  1. Toggl

Cand lucrezi acasa, este usor sa pierzi din timp. Dar Toggl este acolo pentru a va ajuta sa ramaneti pe drumul cel bun. Aceasta aplicatie va tine evidenta orelor si va gestioneaza fluxul de lucru. O astfel de urmarire va permite sa vedeti cum va petreceti timpul si cum utilizati aceste date pentru a defalca orele pe proiecte, clienti si sarcini. Puteti incepe sa va urmariti orele intr-un browser, apoi sa le opriti pe telefon cu toate datele sincronizate intre telefon, desktop si web.

  1. Antrenament de 7 minute

Cand lucrati acasa, nu este nevoie sa fiti sedentar, iar aplicatia de 7 minute de antrenament va asigura ca iesiti din scaun pentru a va mentine in forma.

Acesta include unele dintre cele mai bune exercitii pentru non-sportivi, chiar si pentru cei care considera ca exercitiile sunt plictisitoare si va permite sa faceti un antrenament rapid de 7 minute oricand, oriunde.

Daca iti spargi ecranul de la telefon din greseala, poti intra pe inlocuire ecran iPhone 7 unde vei gasi mai multe detalii.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…