Gradinita perfecta pentru copilul tau

0 Shares
0
0
0

Fiecare parinte isi doreste sa isi poata creste si sa isi poata educa intr-un mod exemplar copilul, insa de multe ori, oricat de mult s-ar stradui acasa, nu va reusi, pentru ca un copil, inca de la o varsta frageda, va trebui dus la gradinita, pentru a invata de mic sa se integreze intr-un colectiv.

Cu siguranta, educatorii si anturajul isi vor pune foarte bine amprenta in formarea copilului tau, astfel ca din momentul in care acesta va termina gradinita, si va trebui sa inceapa scoala, el deja se va acomoda mult mai usor in colectivul clasei.

Pana atunci insa, va trebui sa alegi o gradinita pentru copilul tau, iar in continuare vei putea sa gasesti cateva detalii de care trebuie sa tii cont cand alegi gradinita.

In primul rand, cred ca deja cunosti faptul ca poti sa iti inscrii copilul fie la o gradinita de stat, fie la o gradinita particulara, iar ambele tipuri de gradinite, au atat avantaje cat si dezavantaje.

In cazul in care optezi pentru o gradinita de stat, nu vei cheltui la fel de multi bani pentru ca micutul tau sa fie primit la gradinita, insa va fi intr-o grupa cu mai multi elevi, iar acolo cu siguranta nu va primi la fel de multa atentie precum la o gradinita particulara sector 1, sau la oricare alta gradinita particulara, insa la o astfel de gradinita privata, costurile vor fi mai mari, dar nu cu foarte multi bani.

Daca vei alege o gradinita privata, vei putea alege de exemplu o gradinita unde se pune accent pe limba engleza, sau poti opta pentru o gradinita unde se pune accent pe limba germana, sau o gradinita sportiva.

Locatia este un alt detaliu foarte important de care trebuie sa tii cont, pentru ca va trebui sa alegi o gradinita care sa fie cat mai aproape de casa, dar care sa fie aproape si de locul tau de munca.

Recomandarile din partea cunoscutilor cu siguranta sunt si ele foarte importante, asa ca ar trebui sa te interesezi despre mai multe gradinite, pe la cunoscutii care au copii, iar in functie de ceea ce auzi, si de cat de apreciate sunt gradinitele, poti sa te hotarasti.

Programul gradinitei este un alt factor foarte important de care trebuie sa tii cont, pentru ca sunt gradinite care au program scurt, dar sunt si gradinite care au program prelungit.

Cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre o gradinita care are program prelungit, pentru ca daca alegi o gradinita cu programul scurt de exemplu, iar copiii sunt liberi de la ora 12 sau de la ora 13, iar tu lucrezi de exemplu pana la ora 17, atunci de copil nu mai are cine sa se ocupe.

Nu ar fi o idee rea aceea de a vizita mai multe gradinite, pentru a analiza putin modul in care educatorii isi dau interesul in ceea ce priveste educarea micutilor.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi gradinita pentru copilul tau, insa trebuie neaparat sa cauti cat mai bine, pentru ca acesta sa faca parte dintr-un colectiv frumos, si unde sa se simta bine, pentru ca asta e ceea ce conteaza.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…