Ce tip de remorca auto este util pentru un antreprenor?

0 Shares
0
0
0

Remorcile auto sunt de diferite tipuri, si cu siguranta fiecare antreprenor are nevoie de un anumit tip de remorca, in functie de afacerea pe care o desfasoara. Veti descoperi mai multe detalii legate de tipurile de remorci auto, in cele ce urmeaza.

Remorca auto usoara

O remorca auto usoara poate fi potrivita pentru acei antreprenori care detin de exemplu magazine alimentare de cartier, si care in afara faptului ca primesc constant marfa de la diferiti furnizori, isi doresc sa cumpere si personal marfa pentru magazinul lor.

In aceste conditii, pentru a transporta baxurile cu produse, vor avea nevoie de o remorca usoara. Remorcile auto usoare sunt dotate de exemplu cu obloane fata si spate, care se pot detasa la nevoie.

Acestea pot fi accesorizate cu suport cadru metalic sau cu grijale metalice de tip cusca, care pot fi cumparate de la vanzatorii de piese si accesorii remorci auto.

Remorca carosata

De o astfel de remorca pot avea de-asemenea nevoie antreprenorii care detin un magazin alimentar, insa o asemenea remorca poate fi ideala si pentru cei care presteaza servicii de transport.

Unii antreprenori s-au gandit la un tip de afacere care presupune transportul diferitelor produse, precum obiecte de mobilier, aparatura electrocasnica, etc. toate aceste bunuri pot fi transportate folosind o astfel de remorca.

Chiar si firmele de curierat pot alege sa cumpere astfel de remorci auto, pe care sa le ataseze dubitelor, pentru a putea transporta cat mai multe colete. In acest fel, curierii vor reusi sa transporte mai multe colete, fara a fi necesar sa se intoarca de mai multe ori la depozit, pentru a reincarca masina cu colete.

Remorca comerciala

O astfel de remorca este de-asemenea destinata antreprenorilor care detin magazine alimentare sau chiar si magazine de haine si nu numai. Intr-o astfel de remorca pot fi transportate tot felul de bunuri.

Exista remorci comerciale de diferite forme si marimi, iar fiecare antreprenor, in functie de domeniul in care isi desfasoara activitatea, poate opta pentru o remorca comerciala pe care o considera potrivita pentru activitatea sa.

Remorca auto basculabila

Exista o multime de magazine de constructii sau depozite care vin in intampinarea clientilor cu serviciul de livrare marfa. Atunci cand clientii cumpara de exemplu nisip, pietris, lemne pentru constructii sau alte materiale, acestea pot fi transportate intr-o astfel de remorca auto.

In comparatie cu alte tipuri de remorci auto, trebuie facuta precizarea ca remorca auto basculabila, pentru a putea bascula incarcatura pe care o transporta, are un sistem hidraulic in dotare.

O astfel de remorca poate fi ideala si pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul pompelor funebre. Mai exact de catre cei care se ocupa de realizarea criptelor si a mormintelor.

Acestia au nevoie sa transporte saci de ciment si nisip si pietris la punctul de lucru, iar singura solutie pe care o au la dispozitie, este sa foloseasca o astfel de remorca.

Platforma auto

Platforma auto este ideala pentru acei antreprenori care se ocupa de tractarea autoturismelor, indiferent ca acestea sunt avariate sau nu. Exista situatii in care firmele de tractari auto sunt solicitate sa tracteze autoturisme care s-au defectat in mers (li s-au rupt distributiile, au ramas in pana si nu au avut roata de rezerva, masinile nu mai pornesc, etc.).

Aceste platforme auto ideale si cand clientii doresc sa transporte masinile neinmatriculate pe care si le-au cumparat, la Registrul Auto Roman, in vederea inmatricularii.

Exista chiar si samsari care folosesc platformele auto pentru a tracta masini din strainatate, pe care mai apoi le vor vinde in Romania.

Aceste platforme auto vin la pachet cu troliu si rampe necesare pentru urcarea masinilor pe platforma. Aceste accesorii insa, pot fi achizitionate si separat. Unii isi doresc sa aiba in permanenta un troliu de rezerva.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…