Ce telefon Blaupunkt preferi?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre alegerea unui smartphone, fiecare utilizator are propriile necesitati si propriile preferinte. De exemplu, unii utilizatori isi doresc un dispozitiv foarte performant, pe care sa il foloseasca pentru a se juca cele mai recente jocuri descarcate din Google Play.

Alti utilizatori in schimb au nevoie de smartphone-uri care au specificatii tehnice decente, si preturi foarte mici, iar un telefon Blaupunkt se incadreaza perfect in aceasta cerinta. De fapt, exista mai multe telefoane Blaupunkt spre care va puteti indrepta atentia, iar in continuare puteti descoperi cateva exemple.

Blaupunkt SM 05

Acest telefon Blaupunkt SM 05 a primit 4G, un raport de ecran 18: 9, functie VoLTE si procesor Quad Core. Specialitatea SM 05 este reprezentata de faptul ca este un telefon mobil entry level, cu valoare excelenta pentru bani. Afisajul de 18:9 este potrivit pentru o mai multa experienta. Afisajul acestui telefon mobil Blaupunkt SM 05, ofera o experienta de utilizare decenta.

Raportul de aspect al acestui smartphone Blaupunkt este FWVGA + 18,9 de 4,95 ”, 18: 9, pentru a permite formatul ideal pentru continut vizual, cum ar fi pentru citirea ziarelor online, videoclipuri vizionare sau pentru juca jocuri.

Design compact SM 05, inovator prezentat in afisaj, este reprezentat de un ecran compact si o carcasa pentru dispozitivele mici in acelasi timp. Telefonul este iese in evidenta datorita faptului ca are un design curat, moderat elegant, pentru o gama larga de utilizare.

Pachetul de baza pentru exploatare are in dotare carcasa din siliciu transparent, dar exista anumite caracteristici satisfacatoare consumatorilor pe termen lung. SM 05 de la Blaupumkt, este un smartphone care poate fi comandat in culoarea clasica neagra.

Nici in ceea ce priveste camera foto, dispozitivul nu este iesit din comun. Acesta are camera foto principala de doar 5 MP, in timp ce camera foto frontala este de doar 2 MP. Bateria Li-ion este de doar 2000 mAh, insa tinand cont de faptul ca dispozitivul nu poate fi suprasolicitat, aceasta baterie este mai mult decat perfecta.

Blaupunkt SL 05

Blaupunkt SL 04 este un smartphone elegant cu un ecran de 5 ”, care este excelent chiar si pentru utilizatori avansati. Acest dispozitiv este echipat cu o camera frontala de 2 MP si o camera din spate de 8 MP, precum si cu un blit, care poate fi folosit functional si ofera performante fiabile in utilizarea de zi cu zi.

SL 04 este operat de sistemul de operare Android 7.0 aprobat si de Google, care permite utilizarea rapida si confortabila chiar si pentru cele mai recente programe. Dispozitivul are procesor quad-core (patru nuclee de procesare intr-un singur cip), care pot procesa numeroase instructiuni in acelasi timp.

Pe langa setul de casti pentru microfon, pachetul de baza include si o carcasa din silicon transparent si un protector de ecran, datorita careia aspectul nou al dispozitivului poate fi mentinut mult timp.

Blaupunkt SM 01

SM 01 este un smartphone la nivel de baza, construit din piese de calitate si perfect adecvat cerintelor utilizatorului de zi cu zi. SM 01 este un dispozitiv care poate fi caracterizat printr-un design practic si conform standardelor inalte. Partial datorita caracteristicilor de mai sus, SM 01 permite navigarea cu o singura mana cu butoanele tactile plasate pe carcasa dispozitivului (nu pe ecran) si poate fi usor prinsa in buzunarul pantalonilor.

Acest telefon mobil inteligent este echipat cu un ecran de 4”, care ofera o armonie tehnica excelenta cu camerele frontale de 5 MP si 2 MP. Compactul SM 01 permite utilizarea placuta in fiecare program si aplicatie obisnuita, cum ar fi e-mailuri, continut multimedia si jocuri simple. Datorita caracteristicilor de mai sus, precum si pretului de achizitie extrem de favorabil, SM 01 ar putea fi o alegere ideala atat pentru utilizatorii de smartphone care nu au foarte mari asteptari de la un astfel de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like