Ce telefoane Xiaomi la pret redus gasim pe piata?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand au nevoie de un nou smartphone, utilizatorii isi indreapta de obicei atentia spre telefoane performante, care au preturi insa destul de piperate insa. Nu de fiecare data insa, telefoanele scumpe reprezinta cea mai buna solutie, iar cei care detin un smartphone de la Xiaomi cu siguranta stiu despre ce este vorba.

Telefoanele acestui producator sunt mult mai ieftine decat cele de la Samsung, Apple sau Huawei, iar din acest motiv din cate se pare, din ce in ce mai multe persoane care isi doresc un nou smartphone, isi aleg un model de la Xiaomi.

Cu specificatii similare cu alte telefoane ale producatorilor mentionati anterior, telefoanele Xiaomi sunt mai ieftine, astfel ca utilizatorilor le mai raman bani si pentru o husa Xiaomi, dar si pentru diferite alte accesorii pentru telefoanele Xiaomi, achizitionate de la un magazin gsm.

Despre aceste telefoane se stie ca au super preturi, iar atunci cand au deja o oarecare vechime, sunt si mai ieftine. Cu toate acestea insa, un smartphone lansat la sfarsitul anului 2018 nu poate fi considerat un smartphone tocmai vechi, iar Mi Mix 3 5G este un bun exemplu.

Xiaomi Mi Mix 3 5G

Anuntat pentru prima data la sfarsitul anului 2018, Mi Mix 3 este un flagship popular al acestui producator, care s-a bucurat de un succes real in toata lumea. Avand camera selfie amplasata ciudat cu un nou model cu doua lentile care este ascuns in spatele ecranului, Mi Mix 3 este unul dintre mai multe telefoane glisante de pe piata, care arata cum ar trebui sa functioneze conceptul. Nu numai ca permite afisarea corecta a ecranului complet, ci permite si adaugarea functionalitatii de acces rapid la telefon.

In alte privinte, Mi Mix 3 nu poate fi considerat a fi un upgrade imens fata de 2S, si de fapt, isi pierde o parte din succesul avut de predecesorul sau, cu absenta camerei sale de aur de 18K. Dar este totusi un telefon minunat, spre care in mod evident merita sa va indreptati atentia in cazul in care a sosit acel moment in care vechiul smartphone nu va mai satisface cerintele, si aveti de gand sa alegeti un telefon nou.

Xiaomi Redmi Note 9

Daca aveti un buget redus, Redmi Note 9 este un smartphone fantastic, care costa mai putin de 900 de lei. Cu toate ca discutam despre un smartphone ieftin, acesta nu are totusi specificatii tehnice atat de slabe precum v-ati putea imagina. Datorita celor 4 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, dar si datorita altor specificatii tehnice precum bateria care are 5020 mAh, se poate spune ca acesta este un smartphone midrange ideal.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

ompletarea gamei Redmi Note 9 este reprezentata de acest model Pro, cel mai bun ansamblu dintre cele trei in ceea ce priveste specificatiile, dar fara indoiala, ofera cea mai mica valoare la pretul sau mai ridicat.

La fel ca si celelalte telefoane din gama, si Redmi Note 9 Pro ofera o durata de viata incredibila a bateriei de 5020 mAh, un afisaj mare, o camera spate cu patru lentile si spatiu de stocare extensibil.

Are acelasi procesor si afisaj ca Redmi Note 9S, dar camera este de 64 MP, iar camera selfie este o versiune de 32 MP. Incarcarea prin cablu este, de asemenea mai rapida, la 30W fata de 9S care se incarca la 18W; iar versiunea Pro adauga suport pentru NFC.

Xiaomi Redmi 9

Redmi 9 este cel mai bun telefon ieftin pe care il puteti alege. Are multe avantaje care pot impresiona, inclusiv o baterie mare, o camera cu 4 obiective, si nu numai, dar ii lippsesc unele specificatii precum NFC de exemplu.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…