Ce te poate invata OVB Romania despre asigurarile de locuinte?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care pana acum nu ti-ai asigurat locuinta, cu siguranta nu trebuie sa mai lasi nici macar o zi sa treaca fara a face acest lucru.

In clipa de fata, asigurarea locuintei este cea mai inteleapta miscare pe care poti sa o faci, iar in continuare vom discuta acest aspect.

Cele mai bune informatii cu privire la asigurarea locuintei insa le vei putea afla contactand OVB Romania, care in materie de servicii de consultanta privind asigurarile, este cea mai de succes firma din Romania de mai multi ani de zile.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, contactand Ovb Romania, vei discuta cu un consultant in domeniul asigurarilor, care lucrand pentru o asemenea firma renumita in tara, iti va oferi cele mai utile informatii despre asigurarea locuintei.

Ovb Romania are cei mai buni si cei mai bine documentati consultanti, asa ca acestia te vor ajuta sa intelegi care sunt riscurile pe care le acopera o polita de asigurare a locuintei.

Un specialist de la Ovb Romania iti va explica faptul ca o polita de asigurare obligatorie a locuintei acopera riscul inundatiilor, acopera deasemenea riscul unei alunecari de teren si nu in ultimul rand acopera riscul unui cutremur.

Specialistul angajat al Ovb te va informa si ca PAID nu acorda despagubiri pentru:

  • locuintele care sunt construite in zone in care organele in drept au interzis acest lucru in baza unor acte publice sau comunicate asiguratului;
  • prabusirea cladirilor exclusiv ca urmare a unof defecte de constructie, chiar si in cazul in care are legatura cu producerea unui risc asigurat;
  • cheltuielile de cazare provizorie pana in momentul refacerii locuintei care face obiectul asigurarii PAD si care a fost avariata odata cu producerea unui risc acoperit.

Tinand cont de faptul ca un specialist de la Ovb Romania cunoaste tot ce este necesar despre asigurarea locuintelor si riscurile acoperite si care nu sunt acoperite de o polita de asigurare, acesta te va informa si ca asigurarae nu acopera daunele provocate de:

  • formarea unor crapaturi in terenul de fundatie sau in terenul din preajma cladirii, crapaturi aparute din cauza variatiei de volum a terenului, in urma contractiei/dilatarii produse de inghet/dezghet;
  • tasarea (lasarea) terenului de fundatie fie sub sarcina constructiei, fie datorita altor cauze;
  • inundatiile care au avut loc in timpul formarii unor lacuri de acumulare sau in timpul schimbarii artificiale a cursurilor de apa;
  • inundatiile produse in timpul formarii lacului de acumulare sunt acele inundatii produse de umplerea cu apa a lacului de acumulare pana la nivelul deversorului;

Expertul de la Ovb Romania te va informa si despre faptul ca in clipa de fata poti sa inchei o polita de asigurare facultativa a locuintei.

Mai mult decat atat, acesta iti va putea recomanda spre ce firme de asigurari se merita sa iti indrepti atentia, si iti va spune care sunt firmele pe care ar trebui sa le eviti.

Asadar, Ovb Romania te poate ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna o asigurare de locuinta.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…