Ce poti invata la un curs contabilitate primara?

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca sa aiba un loc de munca foarte bine platit, insa de precizat este faptul ca pentru a avea un loc de munca foarte bine platit, de regula sunt necesare studiile superioare.

Cei care nu au insa studii superioare, pot opta pentru diferite cursuri de specializare, iar astfel pot avea norocul de a-si gasi un loc de munca placut, un loc de munca de pe urma caruia sa castige cat mai multi bani.

De exemplu, cei care nu au avut posibilitatea de a urma o facultate, au acum sansa de a se inscrie la un curs contabilitate primara, care dureaza 64 de ore, iar in urma acestuia se pot angaja pe postul de contabil primar.

Un astfel de curs este ideal pentru toate acele persoane care isi doresc sa invete modul in care se administreaza veniturile, cheltuielile si investitiile din cadrul unei firme, in intr-un mod sigur dar si eficient.

De precizat este faptul ca toti cei care se inscriu la un astfel de curs, vor participa si la aplicatii practice pentru a intelege mai bine modulele de teorie, si vor participa si la aplicatii individuale pe computer pentru a invata sa lucreze in programul de contabilitate SAGA.

Toti cei care se gandesc sa participe la un astfel de curs, trebuie sa stie ca au nevoie de cartea de identitate, de certificatul de nastere, de diploma dupa de studii (minim diploma de BAC), si nu in ultimul rand de certificatul de casatorie daca este cazul, sau de decizia de divort, daca este cazul, fireste.

Persoanele care se vor inscrie si care vor participa la un astfel de curs, la finalul orelor de curs vor primi un certificat de absolvire pentru ocuparea functiei de Contabil. Pe langa acest certificat de absolvire, acestia vor mai primi si suplimentele descriptive care atesta toate competentele pe care le-au dobandit in urma participarii la acest curs.

Si daca tot am adus in discutie competentele dobandite dupa participarea la un astfel de curs, trebuie precizat ca acestea sunt urmatoarele:

  • Gestionarea si arhivarea documentelor;
  • Intocmirea/completarea documentelor primar;
  • Completarea registrelor contabile;
  • Intocmirea balantei de verificare;
  • Contarea operatiunilor patrimoniale;
  • Efectuarea de calcule specifice;
  • Evaluarea patrimoniale;
  • Intocmirea bilantului contabil;
  • Transmiterea documentelor specifice;
  • Utilizare PC;

Asadar, dupa cum se poate observa, toti cei care au diploma de BAC, si care isi doresc sa lucreze in domeniul contabilitatii, pot alege sa se inscrie la un curs de contabilitate primara.

Toate informatiile si toate cunostintele pe care le vor dobandi in urma participarii la curs le vor fi de mare ajutor pentru a putea sa isi gaseasca apoi un loc de munca in cadrul unei firme, pe postul de contabil primar.

Odata cu trecerea timpului, acestia vor putea deasemenea sa participe la diferite alte cursuri de contabilitate, pentru a acumula cat mai multe cunostinte si informatii care sa le poata fi de ajutor pentru a-si desfasura activitatea.

0 Shares
You May Also Like