Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce este termocuverta?

Diverse , July 20, 2016

Ce este termocuverta?Impachetarile impotriva celulitei in termocuverta se practica in centre de infrumusetare si in saloane pentru remodelare corporala si sunt mai mult metode care utilizeaza caldura pentru a eficientiza procesul de slabire in unele zone ale corpului.

O astfel de metoda este si termocuverta sau patura termica. Termoterapia cuprinde mai multe metode de tratament care vor utiliza caldura pentru a creste temperatura in anumite parti din corp.

Impachetarile cu termocuverta sunt proceduri ce se bazeaza pe efectul caldurii in organism. Sedintele de tratament prin termocuverta consta in infasurarea pacientilor in paturi electrice duble care cu ajutorul unui efect de sauna vor permita slabirea care va fi localizata doar in unele zone dorite.

Temperaturile mari pe care le are termocuverta aplicate local pe zonele in care sunt probleme duc si la arderea rapida a tesuturilor adipoase dar si la accelelrarea considerabila a metabolismului din celule si a procesului prin care sunt eliminate toxinele si lichidul aflat in exces la nivelul celulelor.

Se poate produce astfel detoxifierea organismului dar si scaderea retinerilor de apa.

Rezultatele sunt vizibile in urma procedurilor cu termocuverta pot sa se observe dupa aproximativ 3 sedinte si se poate vedea o usoara scadere in greutate dar si modificari la nivelul tegumentului, pielea devenind mai ferma si mai catifelata.

Termocuverta este de fapt sauna locala care ajunge la temperaturi foarte ridicate iar producerea duce la o ardere foarte rapida a tesutului de grasimi, si o crestere semnificativa a metabolismului celular si o pierdere rapida in greutate.

Cercetarile clinice arata ca sunt mai multe patologii precum durerile lombare, cele menstruale, contractiile musculare si durerile coloanei vertebrale, sau durerile musculare care pot sa fie tratate la caldura si prin urmare si prin termocuverta.

Aceasta calura va declansa in organism o serie de macanisme foarte complexe neurologice, metabolice si vasculare care vor reduce durerea si care in plus sunt capabile sa elimine depresia sau anxietatea ce pot sa fie asociate cu diverse boli.

Termocuverta are aspectul de sac de dormit si de confectionata asemanator unei paturi electrice. Zona de caldura independenta permite programarea temperaturilor dorite pentru fiecare zona individuala. In legatura cu problemele care au legatura cu celulita, termocuverta ne ofera posibilitatea sa tratam zonele care sunt atinse de celulita.

Caldura care a fost degajata de termocuverta dilata si vasele de sange si creste ritmul cardiac dar si genereaza un mai mare flux de sange si imbunatateste circulatia sanguina si limfatica si elasticitatea pe care o au tesuturile.

Temperatura mare aflata in interiorul termocuvertei va favoriza transpiratia si prin urmare si toxinele din corp care vor fi eliminate mult mai usor decat prin pilele.

E vorba despre un remediu foarte important pentru ca termocuverta inlatura retentia hidirica si are si un efect detoxifiant care va elimina aspectul inestetic de coji de portocala dand si fermitate pielii.

Deoarece are un efect de sauna termocuverta se poate utiliza ca si etapa pentru tratamentul anticelulitic ce presupune si impachetarea cu produse care sa favorizeze eliminarea celulitei si eliminarea grasimilor.

Caldura pe care o degaja termocuverta provoaca si dilatarea porilor iar in acest fel pielea va fi mai permeabila.

Random Posts:

Be Sociable, Share!