Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Caracteristicile headset-urilor wireless pentru device-uri mobile

Diverse , July 20, 2016

Caracteristicile headset-urilor wireless pentru device-uri mobile35 de ani. Iata cat timp a trebuit sa ne descurcam fara nici un fel de sistem de boxe wireless prin preajma. Un timp destul de indelungat, daca ne intrebati pe noi. Vrei accesorii telefoane, performante si originale? Nu mai cauta in alta parte! Pe MagazinGsm.ro poti gasi toate modelele!

Din fericire, acum exista foarte multe sisteme de boxe si casti pe standardul wireless. Acestea sunt convenabile in toate situatiile, dar mai ales atunci cand nu vrei sa ai de-a face cu nici un fel de cablu, cand esti la fitness, cand faci jogging sau cand te te plimbi prin oras, etc.

De asemenea, termenul de wireless nu mai poate fi asociat in nici un caz cu “sunet prost”. In ziua de astazi, castile audio wireless sau bluetooth, pot suna mult mai bine decat suratele lor pe fir.

Desi prin bluetooth, semnalul de date este comprimat, mai multi producatori de casti si boxe wireless, au descoperit cai prin care pot imbunatati acest semnal, pentru a compensa deficientele de fidelitate.

Astea fiind spuse, audiofilii vor incepe sa auda o diferenta si vor ramane probabil cu boxele pe fir. Pentru noi ceilalti care nu suntem atat de pretentiosi si nu dispunem de urechi atat de fine, diferentele vor fi insesizabile, mai ales daca suntem niste ascultatori “casual”.

Earphone-uri sau Headphone-uri?

Earphone-urile sunt castile ce pot fi introduse efectiv in ureche si ofera un profil al sunetului putin diferit, daca este sa le comparam cu headset-urile conventionale. In general, vom avea parte de un sunet mai bun daca folosim niste casti naturale, ce acopera urechea si care au dimensiuni mai mari, dar si calitatea sunetului celor in-ear, a crescut foarte mult in ultimii ani.

Si mai important, castile in-ear sunt de obicei rezistente la apa sau alte lichide si sunt mult mai potrivite atunci cand lucrezi sau faci exercitii fizice.

Daca nu esti interesat neaparat de un set de casti wireless, cele conventionale iti pot oferi o calitate foarte buna. Cele mai bune sunte cele care “inchid urechea”, asa numitele over-the-ear. Acestea pot bloca si toate sunetele de la exterior, avand un sunet mai profund, mai puternic.

Optiunile cu fir.

Castile wireless sau bluetooth sunt foarte convenabile atata timp cat sunt incarcate, dar o data ce bateriile sau acumulatorii se vor termina, nu vei mai putea asculta muzica, pana la o noua reincarcare.

Unii producatori au reusit sa ocoleasca aceste probleme, livrand castile si cu fir, ce poate fi atasat in cazul in care ati ramas fara baterii. Pentru modelele ce dispun de fir, poti introduce cablul de sunet si le poti folosi ca si casti conventionale, pana se incarca bateria sau acumulatorul.

Castile wireless, nu au aceasta optiune, in majoritatea cazurilor, deoarece sunt deja prea mici si nu pot acomoda inca un cablu headphone.

Ca sfat general, recomandam achizitionarea unor casti wireless sau bluetooth, numai in cazul in care va deplasati sau faceti exercitii, daca vreti o solutie audio mai performanta, pentru auditii acasa, cele mai bune sunt inca headset-urile pe fir.

Random Posts:

Be Sociable, Share!