Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce caracteristici au hidrofoarele Aquasystem de 150 litri?

Blog , June 24, 2015

vas hidrofor aquasystem de 150 litri tip verticalHidroforul este dispozitivul care, combinat fiind cu o pompa de suprafata iti poate aduce mai aproape una dintre resursele cele mai pretioase ale vietii.

Apa, caci despre ea este vorba, poate fi adusa la suprafata de la diverse adancimi din structuri precum puturi si fantani, insa pentru aceasta este nevoie sa avem la indemana dispozitivele necesare, in speta hidrofoarele de capacitati potrivite, precum hidrofoare Aquasystem de 150 litri.

De ce sunt atat de importante aceste hidrofoare aquasystem de 150 litri? Fiindca daca stam sa ne gandim bine la necesitatile pe care le avem, uneori ne-am putea intreba de ce anume am avea nevoie pentru a realiza o aspiratie cat mai bun a apei la suprafata.

Deoarece aceste produse par a fi unele dintre cele mai bune la acest moment, acesta este si motivul pentru care le mentionam si le disecam in scopul unei mai bune intelegeri.

Asadar, luand separat categoria de hidrofoare Aquasystem de 150 litri, vom constata faptul ca acestea detin caracteristicile pe care ni le-am putea dori de la orice hidrofor. Vorbim despre un vas de expansiune cu o capacitate de 150 de litri, dotat cu o membrana de tip EPDM pentru hidrofoare.

EPDM este de fapt prescurtarea termenului Etilen-Propilen-Dien-Monomer, o membrana din cauciuc vulcanizat, cu o rezistenta chimica foarte ridicata, stabila la ozon si radiatii UV. Datorita rezistentelor ridicate, acest tip de membrana prelungeste durata de viata a produsului, facandu-l pe acesta mult mai fiabil si mai usor de folosit.

Deoarece am mentionat ca aceste hidrofoare Aquasystem de 150 litri inseamna de fapt capacitatea vasului de expansiune, atunci poate ca ar trebui sa cunoastem si dimensiunile vasului. Diametrul acestuia este de 550 mm, la fel ca si lungimea acestuia, iar inaltimea vasului este de 975 mm.

Stim cu totii ca orice vas de expansiune al oricarui hidrofor trebuie sa reziste in anumite conditii de presiune. Acest lucru se datoreaza faptului ca apa va necesita o anumita presiune pentru a fi impinsa la suprafata si tocmai de aceea acesta nu trebuie sa depaseasca anumite valori. Presiunea maxima de lucru in cazul acestor hidrofoare  Aquasystem de 150 litri este de 10 bari si nu necesita suport pentru pompa.

Deoarece aceste tipuri de hidrofoare sunt produse in Italia, putem avea certitudinea ca sunt bune din punct de vedere calitativ si ca vor raspunde cerintelor noastre exact pe masura asteptarilor. In general aceste produse, ca si cele romanesti dealtfel, se afla in topul preferintelor majoritatii utilizatorilor.

Este important ca in momentul achizitionarii unor astfel de produse sa fim foarte atenti la necesitatile noastre, dar si la modul de operare al acestor produse. Mai apoi trebui sa fim atenti si la site-ul de pe care alegem sa achizitionam aceste hidrofoare, iar in acest sens am putea recomanda magazinul online www.shop-einstal.ro.

Aici vom gasi o gama larga de produse de acest tip, pe langa gamele de hidrofoare Aquasystem de 150 litri, produse menite sa ne ajute sa ne realizam cu succes orice necesitate, la preturi accesibile si intr-un timp foarte scurt.

 

Random Posts:

Be Sociable, Share!