Cat de utile sunt barierele automate de 6 metri?

0 Shares
0
0
0

Sistemele automate de bariere se folosesc pentru a controla accesul si traficul dintr-o parcare, asa ca sunt extrem de utile.

Ei bine, bratul barierei poate avea diferite dimensiuni, insa in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre barierele care sunt prevazute cu un brat de 6 metri.

Barierele automate sunt perfecte iarasi datorita faptului ca pot sa imbine in cel mai intelligent mod tehnologia si calitatea, iar astfel se va putea acoperi oricand o gama vaiata de cerinte ale clientilor.

In cazul in care se doreste o bariera cu un brat care sa aiba lungimea de 6 metri, trebuie mentionat faptul ca aceste bariere nice au un raport calitate – pret excellent, au un consum mic de energie electrica, si ce este foarte important, au o durata de viata indelungata.

O bariera cu lungimea bratului de 6 metri, este special realizata astfel incat sa reziste unui uz foarte intens, dar si unor schimbari constante a temperaturilor.

Barierele din aceasta categorie, si nu numai, sunt construite dupa cea mai noua tehnologie, si au in componenta lor materiale de cea mai buna calitate, tocmai pentru a fi rezistente in timp, iar clientii sa fie multumiti de calitatea superioara a lor.

Clientii care au de gand sa achizitioneze astfel de sisteme de bariere, se pot bucura de o serie importanta de avantaje, pe care le vom discuta pe scurt in continuare.

In primul rand, odata cu achizitionarea acestor sisteme, costurile suplimentare vor fi eliminate, iar acest lucru se datoreaza materialelor de cea mai buna calitate folosite pentru realizarea barierelor.

In al doilea rand, trebuie mentionata rezistenta foarte mare in timp a sistemelor automate de bariere, iar aceasta rezistenta este datorata echipamentelor moderne de care dispune sistemul.

Ca si un al treilea avantaj pe care putem sa il amintim in ceea ce priveste aceste bariere automate cu lungimea bratului de 6 metri, ar fi gradul ridicat de confort.

O astfel de bariera poate sa fie actionata simplu si rapid prin intermediul unei telecomenzi de dimensiuni mici. In acest fel, va fi eliminat efortul suplimentar al utilizatorilor.

Al patrulea si ultimul avantaj pe care il au aceste bariere, si despre care vom vorbi in acest articol, este reprezentat de controlul permanent al sistemului, pentru ca o bariera de acest gen daca va fi amplasata intr-o parcare, ea va permite controlul permanent si total al tuturor celor care isi doresc sa intre sau sa iasa din parcare.

O recomadare in ceea e priveste aceste bariere, ar fi modelul Nice Signo 6, care are un motor 24 Vdc, si dispune de o miscare uniforma a bratului.

O asemenea bariera ar fi ideala pentru automatizarea parcarilor private, dar este foarte potrivita si pentru parcarile publice sau industriale, unde traficul este unul intensiv.

Aceasta bariera ar fi doar o recomandare, insa se poate opta oricand pentru un oricare alt model de bariere automate pentru parcari, de la mai multe branduri de top.

In cazul in care situatia o cere, se poate opta si pentru bariere de acces care sa aiba alte dimensiuni.

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…