Care sunt avantajele cele mai importante ale unor brazi artificiali de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Conform traditiei, in casele crestinilor din intreaga lume, in fiecare an se impodobeste bradul de Craciun. In trecut se impodobeau doar brazi naturali, dar odata cu trecerea timpului au aparut brazii artificiali pe piata, iar acum oamenii au ales sa ii impodobeasca pe acestia, protejand astfel si natura (taierea brazilor este daunatoare pentru natura).

Exista atat de multe modele de brazi artificiali, de la brazi de lux si pana la brazi cu fibra optica, de la brazi cu aspect natural la brazi ninsi, de diferite dimensiuni; astfel ca fiecare isi poate gasi un brad artificial care sa ii fie pe plac.

Acestia au o multime de avantaje in comparatie cu brazii naturali, datorita carora merita luati in considerare. Veti descoperi in cele ce urmeaza care sunt cateva dintre cele mai importante astfel de avantaje.

Costurile

Brazii artificiali de regula nu sunt mai scumpi decat cei naturali, exceptie fiind brazii de lux, insa chiar si acestia sunt mai rentabili decat brazii naturali. Chiar daca un brad Craciun de lux costa mai multi bani decat unul natural (nu molid ci brad argintiu), tot merita investitia dat fiind faptul ca platiti odata dar folositi bradul ani de zile.

Costurile pe termen lung sunt mult mai atractive, pentru ca bradul natural trebuie cumparat in fiecare an. Asadar, tot un brad artificial reprezinta o solutie mai buna asa ca merita sa il alegeti in defavoarea unuia natural.

Longevitate

Tocmai ce spuneam, un brad artificial poate fi impodobiti ani de zile la rand, deci platiti odata si aveti un brad de Craciun pentru foarte multi ani. In schimb, un brad natural va fi aruncat la gunoi imediat dupa sarbatori, deci si din acest punct de vedere merita sa luati in considerare cumpararea unui brad artificial.

Transport

Cand vine vorba de transport, este destul de dificil de transportat bradul intr-o masina mica, iar in mijloacele de transport in comun este practic imposibil, mai ales in perioada aglomerata de dinaintea sarbatorilor.

Un brad artificial insa este impachetat intr-o cutie care poate fi transportata cu usurinta in portbagajul masinii sau chiar si intr-un mijloc de transport in comun. Deci si din acest punct de vedere merita sa luati in considerare ideea de a opta pentru un brad artificial in defavoarea unuia natural.

Alergii

Multi oameni sunt de fapt alergici la pomii de Craciun. Sindromul pomului de Craciun – asa cum sa ajuns sa fie cunoscut – este cauzat de mucegaiuri care cresc pe copaci. Aceste mucegaiuri naturale tind sa infloreasca si sa creasca rapid atunci cand copacii sunt expusi in casele noastre.

S-au gasit peste 50 de mucegaiuri diferite pe pomii de Craciun si pot fi responsabile de declansarea simptomelor asemanatoare frigului si a atacurilor de astm.

Aceasta este o problema doar a brazilor naturali, pentru ca brazii artificiali nu au astfel de probleme si sunt un pariu mai sigur daca aveti suferinzi de astm si alergii in gospodaria dumneavoastra.

Achizitii online

Deoarece brazii adevarati pot varia dramatic in forma si dimensiuni, trebuie sa calatoriti pentru a alege si colecta specimenul, daca doriti sa fiti sigur ca arborele este potrivit pentru casa dvs. Brazii artificiali pot fi comandati in siguranta online si livrati la usa dvs. daca nu aveti timp pentru a rezolva problema. Deci, si din acest punct de vedere este mai rentabil sa cumparati un brad artificial decat unul natural.

Asadar, foarte multe motive exista si foarte multe avantaje au brazii artificiali in fata celor naturali, deci este cat se poate de firesc ca in acest an de Craciun, sa alegeti sa impodobiti un brad artificial.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…