Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Care este tematica nuntii potrivita pentru dumneavoastra?

Diverse , September 17, 2015

Care este tematica nuntii potrivita pentru dumneavoastra?Nuntile tematice sunt o sursa de inspiratie pentru viitori mici indecisi cu privire la planificarea evenimentului mult asteptat.

In functie de tematica nuntii, puteti alege invitatii elegante de nunta sau invitatii haioase si cat mai vesele. Toate elementele decorative se aleg, de asemenea, in functie de tema pe care doriti sa o adoptati la propria nunta.

Pentru a stabili tema nuntii, va puteti inspira din filmele si cartile preferate, perioadele istorice pe care le preferati, locurile pe care le indragiti sau chiar si din culorile preferate. Astfel, puteti opta pentru o nunta in stil italian si puteti folosi nuante de bej si auriu sau chiar culorile steagului Italiei, respectiv rosu, verde si alb.

Mesele pot fi decorate cu vase rosii, iar in ceea ce priveste meniul, aveti numeroase posibilitati de alegere, deoarece bucataria italiana este renumita pentru specialitati culinare delicioase.

Daca alegeti o nunta in stil italian, puteti folosi ca marturii sticlute personalizate cu vin sau ulei de masline aromat, iar muzica poate fi inspirata din coloane sonore ale filmelor preferate.

Persoanele care isi organizeaza nunta primavara pot alege un decor in aer liber deosebit, impreuna cu un meniu si o muzica cat mai potrivite, pentru a planifica o nunta de vis, pe care nici dumneavoastra, dar nici invitatii, nu o veti uita.

Doriti sa fiti cu adevarat originali in planificarea nuntii? Atunci va puteti hotari asupra unei nunti eco, intr-o locatie deosebita, precum poate fi plaja, o gradina sau chiar curtea propriei case. Puteti alege distribuitori locali pentru tot ceea ce aveti nevoie, pentru a reduce costurile suplimentare impuse de transport, dar si pentru a proteja mediul.

Puteti sa va faceti aparitia pe o bicicleta dubla sau cu o caleasca, daca doriti sa fiti mai traditionali. Costumul de mire si rochia de mireasa trebuie sa fie confectionate din fibre naturale, precum matase, bumbac sau in, iar invitatiile de nunta pot fi realizate din hartie reciclata sau bambus. Puteti fi siguri ca astfel nu afectati mediul, dar va organizati o nunta de vis.

O alta idee interesanta de nunta este cea vintage, care poate fi organizata intr-o cladire cu arhitectura interbelica si decorata in culori pale si tonuri de alb, bej, ivoire, lila sau maro.

Muzica poate fi oferita de o formatie cu contrabas, pian, trompeta si saxofon, daca doriti sa va intoarceti in timp. In ceea ce priveste vestimentatia, exista accesorii deosebite pe care mireasa le poate purta, pentru a se incadra foarte bine in atmosfera vintage.

Cu siguranta veti surprinde si daca veti organiza o nunta rustica, fie intr-o crama decorata in stil campenesc, fie pe o pajiste. Posibilitatile sunt nelimitate si de aceasta data, iar iubitorii de traditional vor indragi decorurile rustice si meniul specific pentru o nunta cu o astfel de tematica.

In functie de tematica nuntii, puteti alege invitatii elegante de nunta, marturii hand made si accesorii deosebite, care sa se potriveasca de minune. Este suficient sa accesati website-ul www.invitatiedenunta.ro, pentru a alege cele mai frumoase invitatii elegante de nunta, impreuna cu alte accesorii, fara de care nunta nu va avea acelasi farmec.

Random Posts:

Be Sociable, Share!