Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Avantajele unei perii de par de calitate

Diverse , September 29, 2014

Avantajele unei perii de par de calitateCalitatea periei de par este deosebit de importanta cand este pusa in discutie ingrijirea adecvata a parului. Este inutil sa iei vitamine impotriva caderii parului daca iti perii parul ud sau in graba si rupi foarte multe fire sanatoase.

Peria Tangle Teezer Romania a fost creata special pentru a descalci parul fara a trage de noduri, fara a rupe fire si fara a provoca durere.

De asemenea, ea impiedica degradarea cuticulelor firelor de par, un lucru care ar duce in mod normal la subtierea parului, despicarea varfurilor si electrizarea lui.

Atunci cand este in discutie sanatatea si flexibilitatea parului tau, produsele de calitate nu trebuie sa iti lipseasca din casa si din geanta. Desi unele dintre ele consta mai mult, trebuie sa tii minte ca parul tau merita tot ce este mai bun. Si tine minte si ca un produs de calitate va dura mult mai mult decat oricare altul.

De exemplu, daca iti cumperi o perie de par cu adevarat buna, precum este Tangle Teezer Romania, chiar daca vei investi mai mult la inceput, ea te va tine mult mai mult decat oricare alta perie obisnuita.

Creatorul acestei perii este Shaun P, expert in hair-styling, care a observat ca majoritatea femeilor nu stiu sa isi pieptene parul in mod adecvat. Este adevarat ca multe fire cad pentru a face loc altora noi, insa, daca nu iti piepteni parul cu atentie, vei rupe foarte multe fire sanatoase.

Peria Tangle Teezer a fost realizata tocmai pentru a descalci parul cu delicatete, fara a trage de noduri, fara a provoca durere si fara a rupe fire in plus. Shaun P a avut nevoie de patru ani de cercetari inainte de a o crea, ceea ce recomanda aceasta perie ca fiind cel mai bun produs pe care l-ar fi putut scoate pe piata.

Peria Tangle Teezer a obtinut o serie de premii internationale importante si toate femeile care au folosit-o i-au oferit recenzii exceptionale. Avand recomandari atat de bune, nu exista nici un motiv real pentru care sa nu-ti doresti sa ai o astfel de perie cu adevarat deosebita.

Nu in ultimul rand, o perie de calitate este foarte usor de manevrat pentru a obtine cele mai bune rezultate. Tangle Teezer Romania are o forma speciala, care iti permite sa o prinzi in podul palmei si sa o ghidezi cu usurinta prin par.

Daca ai crezut mereu ca periile cu maner sunt mi comode, vei vedea ca te-ai inselat. Mai intai incearca Tangle Teezer pentru ca vei vedea ca, in ciuda a ceea ce te asteptai, este mult mai usor de manevrat decat o perie cu maner.

O perie de calitate aranjeaza parul fara a mai fi nevoie de interventia placii de par sau a produselor de fixare. Daca parul tau este greu de aranjat dimineata, peria Tangle Teezer Romania poate rezolva problema fara ca tu sa mai fii nevoita sa apelezi la placa de par.

Random Posts:

Be Sociable, Share!