Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Alege sa locuiesti intr-o zona cu spatii verzi sau inconjurata de padure

Diverse , May 19, 2016

Alege sa locuiesti intr-o zona cu spatii verzi sau inconjurata de padureCand vrei sa cumperi un apartament in Bucuresti, primul lucru care trebuie sa te intereseze este zona in care vei locui. Alege o zona cu multe spatii verzi sau inconjurata de padure, pentru a putea respira un aer de calitate. O astfel de locatie exista,chiar in sectorul 1 al capitalei, in Baneasa.

Ansamblul rezidential Greenfield ofera conditii optime de trai, fiind inconjurat de padurea Baneasa si Tunari. Aici te vei bucura de aer curat si multa liniste si esti in acelasi timp aproape de cea mai mare zona comerciala a Bucurestiului. In plus, oamenii care locuiesc aici, in apartamente noi de 2,3 si 4 camere  pot beneficia de toate avantajele silvoterapiei, terapia prin arbori.

Locuind in Greenfield nu mai este nevoie sa astepti weekendul sau concediul pentru a te putea bucura de natura. Te poti plimba pe aleile umbrite ale padurii sau poti iesi la un picnic cu prietenii.Apartamentele din Greenfield sunt aproape de padure, asa ca nu-ti ramane decat sa faci o vizita si sa-l alegi pe cel care ti se potriveste, pentru ca tu sa te bucuri de un stil de viata sanatos.

S-au facut studii in legatura cu importanta arborilor in mediul urban si s-a descoperit ca atat arborii din orase, cat si padurile din zona urbana salveaza vieti, constituindu-se intr- o adevarata perdea protectoare, reducand riscul de infarct si ameliorand bolile cronice.

Prezenta padurii in proximitatea zonelor rezidentiale contribuie si la realizarea unui microclimat moderat, reducand temperatura aerului in timpul verilor caniculare, iar iernile sunt mai blande, cu temperaturi mai ridicate si lipsite de viscole, padurea protejand aria pe care o inconjoara de fenomene extreme.

Este important sa protejam padurile din mediul urban, la fel de important cum este si ingrijirea zonei in care locuim, de la spatiul verde din jurul blocului la arborii plantati de-a lungul aleilor din cartier, fiecare petec verde contribuind la reducerea poluarii urbane, in special a emisiilor de dioxid de carbon.

Avem datoria sa protejam mediul inconjurator pentru a asigura generatiilor viitoare un cadru natural cat mai propice unui stil de viata sanatos.

Alege sa locuiesti intr-un cartier verde si te vei convinge de beneficiile pe care acesta ti le ofera!, alege Alege sa locuiesti in Greenfield!.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Random Posts:

Be Sociable, Share!