Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Salonul Auto de la New York si Volkswagen Golf VII

Diverse , May 9, 2016

Salonul Auto de la New York si Volkswagen Golf VIISalonul Auto de la New York editia anului 2013 a avut loc in perioada 29 martie – 7 aprilie la Jacob Javits Convention Center .In cadrul acestui grandios eveniment Volkswagen Golf VII a fost desemnata ‘’ World Car of the year 2013’’, un prestigios premiu pe care constructorul german la castigat de patru ori in ultimii cinci ani ( 2009 – modelul Golf VI ; 2010 – varianta Polo iar  2012 – citadina UP!).

Competitia s-a dovedit foarte stransa , ca in fiecare an dealtfel . La start s-au aliniat  constructori de prestigiu precum Mercedes Benz, Audi, Porsche, Mazda, Peugeot sau Volvo .

Volkswagen exceleaza la toate competitiile la care participa , sa nu mai vorbim de capitolul vanzari , la care cifrele spun totul despre acest minunat brand .‘’Masina anului 2013 ‘’ este a doua distinctie primita de modelul Golf VII in mai putin de o luna , initial fiind numita ‘’ Masina anului 2013 in Europa’’.

In Romania pretul de pornire pentru noua generatie Golf VII este de 15.442 euro pentru varianta Trendline  ( care dispune de o motorizare 1.2 TSI ce dezvolta 85 CP )  . Daca doriti sa optati pentru aceeasi motorizare , cu un plus de putere insa , 105 CP , pretul devine 16.124 euro . Pentru versiunea diesel pretul incepe de la 17.844 euro pentru motorizarea 1.6 litri TDI de 90 CP sau de la 22.438 euro pentru varianta echipata cu sistemul Highline si un motor TDI de 2.0 litri ce dezvolta 150 CP .

Si cum era de asteptat nici constructorii americani nu s-au lasat mai prejos , lansand o serie de modele extrem de interesante .

In acest an s-a pus accent foarte mult pe SUV-uri , automobile sport si masini hibride . Printre cele mai intreresante lansari de la New York se numara :

Chevrolet Camaro Z/28 – noua versiune a deja celebrului Camaro care vine echipata cu 500 CP .

Cadillac CTS Berlina 2014 – este primul Cadillac din istorie a carui structura a usilor este realizata din aluminiu .

Toyota Highlander ne propune trei variante de motorizare , in patru sau sase cilindri si un V6 hibrid .

Land Rover Range Rover Sport este considerat cel mai rapid si mai agil Land Rover din istoria marcii . Este disponibil in doua versiuni de motorizare , V6 de 340 CP sau V8 de 510 CP .

Acura MDX – un SUV echipat cu un motor V6 de 290 CP si sistem dinamic integrat (ceea ce inseamna ca soferul are posibilitatea de a alege unul dintre cele trei moduri de condus , si anume sport , normal sau confort ).

Subaru XV Crosstrek Hybrid – primul hibrid al japonezilor de la Subaru .

Nissan Pathfinder Hybrid – constructorul nipon ne propune un model cu 250 CP si un consum mediu de 9 litri la 100 km.

Sper ca v-a facut placere sa cititi acest articol !

Random Posts:

Be Sociable, Share!