Afla de ce produsele de patiserie congelate sunt tot mai prezente pe mesele romanilor!

0 Shares
0
0
0

Multi factori, cum ar fi timpul petrecut la locul de munca si in trafic, comportamentul de a incerca in mod constant sa te grabesti pentru ceva si, desigur, stresul, a umplut viata de zi cu zi a oamenilor si timpul care se poate aloca pentru propria persoana este restrictionat. Acest lucru te determina sa cauti solutii rapide – de fapt, foarte rapide – si usoare in consumul de alimente ca in toate diviziile vietii.

Stii ca fructele si legumele congelate detin cea mai mare pondere in productia de alimente congelate. Un alt grup important de produse care a aparut in sectorul produselor alimentare congelate in ultimii ani este produsele de panificatie si patiserie congelata .

In diverse studii, s-a stabilit ca exista mai multe achizitii pentru aluat de pizza si foietaj in produsele de panificatie destinate consumului intern. Acest lucru arata ca oamenii cumpara in mare parte produsele pe care nu le pot produce acasa. Aluatul pentru pizza si foietaj este urmat de produse precum produse de patiserie, ravioli turcesti, tipuri de paine si diverse produse de patiserie.

Cu alte cuvinte, produsele de patiserie, care au fost pregatite in mod traditional de catre femei acasa, incep sa fie inlocuite cu produse de patiserie industriale cu aluat mai subtire. Datorita globalizarii, tipurile de produse cu ferment congelat sunt indispensabile in industria hoteliera si au devenit si produse pe scara larga pe care oamenii au inceput sa le consume in casele lor, in special in timpul micului dejun de weekend.

In plus, se vede ca produsele de patiserie sunt cele mai frecvent vandute dintre toate alimentele congelate. Nu este ceva nou, oricum oamenii iubesc produsele de patiserie, dar este linistitor faptul ca aceste informatii se dovedesc intotdeauna corecte.

Cele mai importante motive pentru care consumatorii cumpara si consuma produse de patiserie congelate sunt usurinta pregatirii si asigurarea economisirii la timp. In zilele acestea, faptul ca tot mai multi membri ai gospodariei lucreaza si faptul ca au un ritm de viata zilnic ocupat sunt fenomene care ii conduc in mod constant catre produse care pot fi preparate cu usurinta si economisesc timp.

Este adevarat ca oamenii au inceput sa prefere produse usoare si practice chiar si pentru oaspetii lor. Uneori spui si tu ca ai facut acel preparat delicios, nu? Incercand sa primesti aplauze? Nu te face asta foarte fericit? De asemenea, daca iei in considerare numarul de like-uri pe care le vei obtine pe social media, nu este nimic mai frumos ca acestea. Dar, daca nu poti gati, daca nu ai echipamente, ingrediente, know-how sau timp, lasa pe altcineva sa le produca si sa le inghete in siguranta si igienic in numele tau.

Uneori presari seminte negre, seminte de susan sau seminte de in pe anumite produse sarate sau zahar pe cele dulci, umpli croissant-ul cu crema de ciocolata dupa gatit sau tai produsele de patiserie in bucati mai mici. Cu alte cuvinte, le personalizezi.

In plus, nu trebuie uitat ca persoanele care folosesc alimente congelate nu sunt doar persoane care muncesc din greu. Datorita duratei de valabilitate indelungate, utilizarii practice si rationale, multe hoteluri si restaurante si canale de vanzare cu amanuntul din industria serviciilor si, de asemenea, multe produse alimentare locale si nationale beneficiaza de produse de panificatie si patiserie congelate.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…