Uleiuri de motor cu amprenta neutră de carbon pentru lunga durată de viață a mașinii

0 Shares
0
0
0

Shell și-a propus să ofere clienților săi ulei de motor cu amprentă neutră de carbon, pentru autoturisme, motoare diesel grele și aplicații industriale. Shell își propune să compenseze emisiile anuale de peste 200 de milioane de litri de lubrifianți sintetici avansați, așteptând să compenseze aproximativ 700.000 de tone de emisii, echivalente de dioxid de carbon (CO2e) 1 pe an, și echivalent cu îndepărtarea a aproximativ 340.000 de vehicule de pe drum, într-un an.

Șoferii comerciali și clienții industriali se pot bucura acum de avantajele îmbunătățirii performanței motorului și a eficienței consumului de combustibil, cu o amprentă de carbon redusă. 

Termenul „carbon neutru” înseamnă că Shell este implicat într-o tranzacție, în care o cantitate de dioxid de carbon este eliminată din atmosferă printr-un proces natural sau emisiile salvate, prin evitarea deteriorării ecosistemelor naturale. Elgeka-Ferfelis este un reprezentant oficial al Shell Lubricants în România din anul 2008, importator și distribuitor de ulei de motor cu amprentă neutră de carbon și transmisie pentru autoturisme și camioane, lubrifianți pentru aplicaţii industriale, la vaseline.

Protectie impotriva uzurii

Shell Helix Ultra este un ulei de motor sintetic produs din gaze naturale. Comparativ cu uleiurile de motor produse din țiței, acesta este mai puternic, mai puțin volatil, cu până la 32% mai rezistent la degradare (conform celui mai recent standard industrial) și cu până la 50% mai puțină evaporare.

Protectie la temperatura

Shell Helix Ultra este un lubrifiant conceput pentru temperaturi extreme, indiferent dacă sunt 1000 de grade C sau -40 de grade C. Nu se îngroașă și nu se deteriorează la temperaturi ridicate sau scăzute. Motoarele pot atinge temperaturi foarte ridicate în câteva minute. Uleiul lubrifiază turbocompresorul, care funcționează la temperaturi de până la 1000 de grade C. 

Oxidarea la temperaturi ridicate poate deteriora uleiurile de motor tradiționale, dar nu și Shell Helix Ultra cu tehnologia PurePlus, deoarece este durabilă. Shell Helix Ultra rulează de până la 3 ori mai rapid la temperaturi scăzute, chiar și -40 de grade C, ca urmare motorul pornește și se încălzește mai ușor și oferă, de asemenea, o conducere fără probleme.

Protectie la putere si viteza de varf

Uleiurile de motor Shell Helix Ultra complet sintetice permit conducerea la viteze mari. Uleiurile  de motor fabricate din gaze naturale sunt mai bune decât uleiurile minerale tradiționale din țiței. Rezultatul este vâscozitatea crescută, frecarea redusă și volatilitatea mai mică. Sunt ideale pentru motoarele de mare putere, menținându-și puterea și asigurându-le o durată mai mare de viață.

De asemenea, menține pistonul foarte curat. Uleiurile de motor cu amprenta neutra de carbon Shell protejează toate motoarele de depozitele dăunătoare care reduc puterea. Niciun alt ulei de motor nu va curăță mai bine motorul și, de asemenea, ajută la menținerea acestuia mai aproape de standardul din fabrică. Vei începe să economisești imediat ce pornești motorul. Uleiul de motor Shell Helix Ultra cu tehnologie PurePlus are formule cu vâscozitate redusă, cu frecare redusă, ceea ce poate duce la o economie de combustibil de până la 3%. 

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.
0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…