Trenduri in materie de inele de logodna –  ce modele se evidentiaza in 2018

0 Shares
0
0
0

Fiecare sezon in parte vine cu ceva nou, indiferent ca este vorba despre vestimentatie, incaltaminte, accesorii sau… inele de logodna. Se pare ca mai ales in ceea ce priveste bijuteriile pentru femei trendurile se schimba si impresioneaza tot mai mult. Daca intentia ta este de a surprinde pe cineva – pe iubita, cu un ine deosebit, atunci neaparat trebuie sa ai in vedere tendintele.

Acum mai mult ca niciodata se doresc inele fabuloase prin aspect. Totodata, pretentiile vizeaza si o calitate aparte. Desigur ca gestul este cel pe care trebuie sa se puna accent, insa daca ai ocazia sa iti arati aprecierea si iubirea printr-o bijuterie aparte, de valoare, de ce sa nu faci asta? Emotia momentului va fi cu atat mai mare cu cat bijuteria va avea o stralucire unica, si la figurat si la propriu.

Este cert ca orice femeie, oricat ar fi de pretentioasa, va fi coplesita de cererea in casatorie si mai ales flatata in momentul in care afla ca va primi unul din acele inele cu diamante pe care le-a vazut numai in vitrinele magazinelor.

Care sunt tendintele in materie de inele de logodna in 2018?

Stilurile de inele care impresioneaza sunt din colectiile cele mai variate. Poti surprinde persoana iubita cu un inel cu diamant, cu montura din aur clasic, alb sau roz. Raporteaza-te in aceasta privinta si la preferintele sale generale, daca nu le cunosti pe cele ale inelului ce doreste sa il primeasca.

Ai in vedere si bugetul cand faci  asta – un diamant autentic va avea un cost mai ridicat, ce va creste in functie de dimensiune, claritate, taietura etc.

Cu siguranta reprezinta o tendinta in 2018 aurul roz. Stiu ca nu este o noutate pe piata, insa se pare ca mai mult ca niciodata anul acesta a cucerit iremediabil inimile celor ce l-au primit sub forma unui inel de logodna – marturie a iubirii. Reusesc modelele caracterizate de aceasta nuanta sa contureze un romantism de neeglat – cu siguranta.

Inelul cu diamant oval pare sa se numere printre bijuteriile cele mai vandute pana acum. Este cel mai dorit intrucat reuseste sa depaseaca cu detasare tiparele clasice. E de inteles de asemenea si pentru ca reprezinta un stil modern.

Orice femeie ar dori sa fie surprinsa cu o astfel de bijuterie. Este de preferat sa nu mai fie insotita de nici o alta piatra laterala, pentru ca straluceste suficient prin ea insasi. Forma ovala neindoielnic evidentiaza mana purtatoarei, facand-o mai feminina, mai suava.

In orice caz, oricare ar fi preferintele iubitei – pentru ca gusturile nu se discuta si de multe ori acestea sunt diferite, un inel care dispune de diamant autentic este o marturie de iubire vesnica. Urmareste ghidul cumparatorului daca doresti sa faci alegerea inspirata pentru o cerere in casatorie memorabila.

Daca nu te descurci in acesta privire, poti avea in vedere ghidul cumparatorului pe care il gasesti pe site-ul diamag.ro. Tot aici afli si despre certificarea pe care trebuie sa o primesti odata cu inelul, o garantie a autenticitatii acestuia.

0 Shares
You May Also Like