Semnalele de abordare in comunicare

0 Shares
0
0
0

Semnalele de abordare in comunicareExista si joburi si activitati bazate tocmai pe talentul de a aborda o persoana. In aceasta categorie intra si munca in studiouri de videochat.

Noi va vom prezenta mai jos mai multe actiuni pe care o femeie le poate face pentru a da de inteles unui barbat ca este interesata de el si de asemenea pentru a il atrage. Luati in calcul si informatiile de mai jos atunci cand sunteti interesate de angajare videochat.

Femeile pot sa emita o gama foarte larga de semnale pentru abordare, unele in grup si altele individale. Noi le vom enumera pe cele mai importante.

Privirea fugara. Femeile care sunt atrase de anumite persoane vor privi uneori spre partea opusa a camerei pana in momentul in care vor atrage privirea respectivei persoane.

In momentul in care se intampla lucrul acesta pot sa foloseasca frecventa sau durata contactului vizual pentru a isi transmite acordul.

De asemenea poate sa fie utilizata frecventa sustinand privirea o secunda ori doua si intorcand capul usor sau doar ochii dar nu foarte mult incat sa dea de inteles ca evita sa interactioneze. In momentul in care persoana respectiva continua sa o priveasca va trebui sa repete contactul vizual de mai multe ori.

Fixarea privirii este utila in momentul in care nu se vrea utilizarea mai multor priviri fugare si astfel o femeie poate sa arate unui barbat ca este disponibila sustinand privirea mai mult decat in alte circumstante.

Cand privirea traverseaza o incapere si inalneste intamplator privirea unui strain in general contactul vizual nu va dura mai mult de 1 secunda.

Acest lucru ne lasa sa ne detasam inainte sa sugeram ca putem sa dorim sa continuam interactiunea. Daca ne fixam insa privirea vom arata ca suntem dispusi sa trecem in etapa urmatoare.

Fluturarea genelor. In momentul in care discutam putem atrage atentia interlocutorlui si ne putem arata intereseul prin simpla miscare a genelor. Aceasta ridicare usoara din pleapele superioare va determina si ridicarea sprancenelor insa ochii nu sprancenele sunt cei care transmit mesajul.

Scuturarea parului. In momentul in care stie ca este privita de o persoana interesata o femeie isi poate scutura uneori parul pentru a arata ca este abordabila.

Acest gest poate fi facut plimband mana prin par ori miscand capul in asa fel incat parul sa isi modifice pozitia. Aceste actiuni sunt un indicator al tinereteii deoarece doar femeile tinere au parul flexibil si moale si pot sa il scuture ori rearanja in mod credibil.

Zambetul este si el important. In momentul in care o femeie vrea sa atraga atentia unui barbat poate sa transmita multe cu un simplu zambet.

Este putin probabil ca in astfel de conditii femeia sa afiseze un zambet plin pentru ca acest tip de zambet se rezerva in general pentru prieteni si cunostinte.

Acest lucru e valabil si pentru zambete dar si pentru modul in care ne miscam capul, ochii sau buzele. E putin probabil ca zambetul larg care este schimbat de doua persoane care nu se cunosc sa se interpreteze drept invitatie.

Acelasi lucru este valabil si pentru privirile foarte insistente.

0 Shares
You May Also Like