Plicuri personalizate pentru un plus de imagine

0 Shares
0
0
0

Imaginea pe care o afisam lumii in calitate de companie sau agentie care presteaza anumite servicii este una foarte importanta si ne putem folosi de unele instrumente de marketing pentru a o scoate in evidenta cum sunt cartile de vizita personalizate, mape de prezentare sau plicuri personalizate. Despre acestea din urma vom vorbi in cele ce urmeaza si vom vedea cum ne pot ajuta pentru a ne expune cat mai bine si in mod profesionist imaginea.

Poti gasi o multitudine de posibilitati de a intra in posesia unor astfel de plicuri, care te vor ajuta sa aduci un plus considerabil de imagine firmei tale. La Agrafa gasesti o gama variata de plicuri elegante sau business, de dimensiuni si tipuri diferite, fie ele din hartie sau carton. Plicurile sunt imprimate la calitate superioara, echipa fiind extrem de atenta atat la detalii cat si la aspectul grafic, venind astfel in sprijinul identitatii tale corporative.

De multe ori, plicurile sunt primele obiecte care prezinta si reprezinta identitatea corporativa a unei organizatii sau a unei companii cu care clienti sau colaboratori intra in contact. Tocmai din acest motiv, imprimarea in mod profesionist si aspectul grafic ingrijit vor reusi sa creeze o prima impresie buna sau vor reusi sa consolideze imaginea buna deja creata.

Indiferent ca vrei sa demarezi o campanie de Direct Mailing, sa emiti contracte, cecuri, felicitari, invitatii sau facturi poti sa apelezi cu incredere la acest tip de servicii de personalizare a plicurilor. Ai la dispozitie alegerea plicurilor elegante si business, imprimate la calitate inalta, bineinteles in mai multe tipuri de formate, in functie de necesitatile tale.

Sunt unele lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa personalizezi plicurile pe care urmeaza sa le trimiti.

Astfel, in comparatie cu plicurile nebranduite, albe, plicurile personalizate cu un simplu logo, alb sau colorat vor reusi sa se evidentieze in corespondenta, expeditorul fiind identificat mai simplu si rata de citire a mesajului va creste simtitor. Multi oameni de marketing fac insa o greseala, si anume, sa transmita mesaje diferite in plicuri care au de fiecare data acelasi tip de design. Destinatarii vor crede astfel ca au mai deschis o data un plic care continea acelasi lucru, iar mesajul tau va ramane nedescoperit si necitit.

Din acest motiv este recomandat ca in cazul in care trimiti in mod regulat corespondenta clientilor tai, sa trimiti plicuri cu elemente grafice menite sa le diferentieze de celelalte. Se pastreaza astfel, cu succes, identitatea vizuala a brandului.

Apeleaza cu incredere la echipa Agrafa Print care iti ofera si servicii de inserare de materiale, mailing, procesare de adrese si etichetare si servicii de formalitati aferente expedierii prin curierat sau posta.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…