Este indicat sa cumperi un apartament la ultimul etaj?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre cei care au cautat anunturi privind apartamentele de vanzare, au constatat faptul ca la ultimul etaj, apartamentele au preturi mai ieftine chiar si cu 20%, in comparatie cu apartamentele de la etajele inferioare.

Probabil in aceste conditii va puneti unele semne de intrebare, pentru ca nu stiti daca este indicata achizitionarea unui apartament la ultimul etaj intr-un imobil cu apartamente de lux Domenii.

Pentru a scapa de orice dubiu, va raspundem in primul rand ca da, este rentabil sa cumparati un apartament de lux intr-un imobil recent construit, din diferite motive. Iata care sunt acestea!

Nu exista risc de inundare

In trecut, oamenii se fereau de apartamentele la ultimul etaj, deoarece le era teama ca ploile sa nu le inunde apartamentele. Aceste lucruri se intampla si in clipa de fata, insa in apartamentele din imobilele vechi, care nu au o hidroizolatie de calitate.

In ceea ce priveste cele mai noi apartamente de lux Domenii, nu aveti motive de ingrijorare in aceasta privinta, dat fiind faptul ca toate apartamentele beneficiaza de o hidroizolatie de cea mai buna calitate, care are o garantie de cel putin un deceniu.

In plus, nu aveti nici vecini deasupra case sa va inunde. Deci, in ceea ce priveste inundarea locuinte, este exclus sa va confruntati cu probleme. Acesta este asadar un motiv intemeiat datorita caruia este indicat sa optati pentru achizitionarea unui apartament la ultiml etaj.

Aveti parte de mai multa lumina

Cei care locuiesc la parter, de foarte multe ori sunt nemultumiti de faptul ca nu au parte de lumina naturala in casa. Nici nu este de mirare acest lucru, in conditiile in care exista copaci care tin umbra, si exista alte blocuri in fata. In aceste conditii, este greu ca lumina naturala sa patrunda in aceste locuinte.

Cei care locuiesc insa la ultimul etaj, au mereu parte de lumina naturala in casa, si acesta este un mare avantaj, dat fiind faptul ca lumina naturala poate fi eficienta chiar si pentru sanatate.

Pret mai mic

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, pretul apartamentelor de la ultimul etaj, poate fi cu 20% mai mic in comparatie cu pretul unui apartament care se afla in acelasi bloc, si care are aceiasi compartimentare, dar care se afla la un etaj inferior.

Acesta este un mare avantaj, pentru ca din economiile facute la achizitionarea locuintei, poate fi cumparat mobilierul, pot fi cumparate chiar si electrocasnicele si nu numai.

Lipsa zgomotului

La ultimul etaj, cu siguranta zgomotul produs de masini nu se aude la fel de puternic precum la parter sau la etajul 1, iar acesta este de-asemenea un alt avantaj al achizitionarii unui apartament intr-un bloc nou, la ultimul etaj.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre cele mai importante avantaje in ceea ce priveste achizitionarea unui apartament la ultimul etaj al unui bloc recent construit. Daca intentionati sa va cumparati si dvs. o locuinta noua, cu siguranta nu este o idee rea sa alegeti un apartament la ultimul etaj.

0 Shares
You May Also Like