Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

De ce e bine sa purtam dresuri

Blog , November 26, 2018

Dresul face o treaba buna pentru a ascunde imperfectiunile fizice, cum ar fi pete, vanatai, cicatrici, par sau varice.  Pe langa faptul ca sunt purtati pentru moda, in societatile occidentale, ciorapii sunt uneori purtati de femei ca parte a tinutei formale.

Dresul arata mai fin si mai elegant la purtator atunci cand este ales cu grija, dar atunci cand este selectat in mod gresit el te poate face sa arati ciudat. Este intotdeauna mai bine sa mergeti pentru un dres nud care se potriveste cu tonul pielii.

Ciorapii de tip chilot sunt de fapt sexy; ei au o modalitate de a adauga o atingere de frumusete si mister la picioarele unei doamne. Cu dresuri, evitati sa aveti basici pe picioare cand purtati o pereche noua de pantofi.

Ciorapii au o modalitate de netezire a pielii; ei iti fac rochia sa alunece usor pe corpul tau sexy.

Cumparati intotdeauna cel mai elegant dres pe care il puteti gasi. Magazinele ofera o multime de nuante de nud pentru a alege, astfel incat ar trebui sa fii in masura sa gasiti o potrivire perfecta pentru pielea voastra. Iti recomandam sa incerci sa cauti cele mai interesante modele in magazinul online Meia.

Puteti obtine dresul de calitate asa ca verificati magazinul nostru online pentru design-uri frumoase astazi.

Ciorapii sunt o forma pura pentru femei, care se extind de la talie pana la degetele de la picioare. Termenii ciorapi si imbracaminte deriva din cuvintele anglo-saxonul hosa, adica “pantalon cu picior strans”, si stoka, adica “pumn”. Cand partea superioara a unui picior de pantaloni a fost taiata, restul de stoka a devenit “stocare”; hosa a devenit “ciorapi”. De secole, ciorapii si dresurile purtate au fost purtate ca niste acoperiri separate pentru picioare.

Cu toate acestea, dupa cel de-al doilea razboi mondial, designerii de moda au inceput sa ataseze chiloti la ciorapi, creand forma de articole de imbracaminte favorizate in prezent de majoritatea femeilor. Desi scopul lor cel mai de baza este de a proteja si infrumuseta picioarele consumatorilor de sex feminin, si nylonul este, de asemenea, pus in alte utilizari, inclusiv sprijinirea picioarelor jucatorilor de fotbal si protejarea culturilor de furtunile de praf. Ciorapii au fost chiar reciclati in industria artelor si mestesugurilor, unde sunt taiati si umpluti cu fibre pentru a deveni brate si picioare de papusi si de animale umplute.

Putine referiri precoce la ciorapi pentru femei exista deoarece orice mentiune publica despre picioarele femeilor a fost considerata necorespunzatoare pana in secolul al XX-lea. Prima discutie existenta despre o imbracaminte asemanatoare cu dresul de astazi se refera la colantii pe care tinerii venetieni il purtau sub jachete scurte in timpul secolului al XIV-lea. Fabricati din matase, aceste jambiere erau adesea colorati si brodati; venetienii mai vechi i-au considerat extrem de imorali. Una dintre cele mai vechi mentiuni ale femeilor care poarta ciorapi apare in registrele reginei Elizabeth I, a carei croitorese i-a prezentat o pereche de ciorapi de matase neagra tricotata. Admitand miezul si confortul, regina a cerut mai mult si purta numai ciorapi de matase pentru tot restul vietii.

Random Posts:

Be Sociable, Share!