Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

De ce accesorii au nevoie toti tamplarii

Blog , February 8, 2019

In timp ce fiecare incepator care lucreaza cu lemn, isi concentreaza bugetul asupra sculelor de prelucrare a lemnului necesare pentru amenajarea magazinului, exista o serie de accesorii de magazin, care sunt nu numai utile, dar in unele cazuri, absolut necesare. In acest articol, aflati despre accesoriile magazinelor pentru  atelierul de prelucrare a lemnului. Dupa cum veti vedea, unele dintre ele sunt elemente cu care puteti construi, in timp ce altele sunt instrumente care nu sunt intotdeauna asociate cu prelucrarea lemnului, dar utile in atelier totusi.

Probabil cel mai destept accesoriu din aceasta lista ar fi bancul pentru prelucrarea lemnului, completata cu o menghina. Bancul este o masa stabila, cu un blat gros, din lemn de esenta tare. In partea de sus sunt o serie de gauri care sunt proiectate sa gazduiasca diverse materiale. Sfarsitul bancului are de obicei o menghina.

Fiecare tamplar sau fabricant de lemn are nevoie de o pereche de masini de raschetat la un moment dat. Si ar trebui sa nu omiteti sa va cumaparati una.

Odata ce ati inceput sa colectati un numar atat de mare de unelte de mana si de unelte electrice, veti avea nevoie de un loc pentru a le stoca atunci cand nu sunt in uz. Indiferent daca va decideti sa construiti un dulap cu rafturi si sertare sau doar un sistem de rafturi pentru a le depozita, trebuie sa dezvoltati un sistem care functioneaza pentru spatiul din atelier.

Cleme

Clemele sunt cel mai bun prieten al celui care lucreaza cu lemnul. Clemele nu sunt neaparat ieftine, dar daca exista o axioma a prelucrarii lemnului, este posibil sa nu aveti niciodata cleme suficiente. Incercati sa adaugati aceste cleme in lucrare ori de cate ori va permiteti. Le puteti cumpara de pe Casa Idea la cel mai bun pret si veti descoperi imediat avantajele.

O solutie simpla de stocare a clemelor este un suport 2×4 montat orizontal pe un perete al atelierului.

Pentru a va pastra magazinul curat, investiti intr-un aspirator de praf. Cele mai multe masini si unele scule electrice au porturi pentru conectarea unui astfel de aparat pentru a ajuta la controlul prafului in magazin. In plus, il puteti folosi ca aspirator standard / umed.

Pe masura ce avansati in dotarea atelierului, va recomandam sa luati in considerare o forma mai sofisticata de colectare a prafului. Unii producatori ofera sisteme de colectare a prafului cu canale speciale. Aceste tipuri de sisteme fac ca respiratia in atelier sa fie mult mai usoara.

Putini oameni se gandesc la o masina de slefuit ca instrument de prelucrare a lemnului. Ei bine, tehnic, au dreptate. Cu toate acestea, o masina de slefuit mare poate fi de nepretuita pentru o serie de sarcini, in special in ceea ce priveste ascutirea daltilor si a altor instrumente ascutite. Sunt ieftine (ironic, cam la acelasi pret ca o clema foarte buna), dar sunt un plus util pentru orice atelier de lemn.

Random Posts:

Be Sociable, Share!