De cate tipuri sunt portile?

0 Shares
0
0
0

De cate tipuri sunt portile?Portile automatizate pot sa usureze foarte mult viata proprietarilor si activitatea companiilor mari dar si circulatia prin unele zone. Tehnologia s-a dezvoltat in timp si astfel in prezent orice poarta poate sa fie automatizata.

Aveti posibilitatea de a dota cu o poarta automatizata orice incinta. De asemenea puteti dota garajul cu porti automatizate sau chiar si usa de acasa are acum posibilitatea de a beneficia de protectie si diverse functii automate.

In momentul in care incepeti sa cautati veti descoperi ca sunt foarte multe tipuri si categorii de porti pe care le puteti alege.

Mai multe detalii despre modelele de porti disponibile gasiti pe Gunther-Tore Romania.

Portile automate batante sunt unele dintre cel mai des intalnite porti pentru proprietatile in care spatiul nu este chiar atat de mare sau pentru curti in care se doreste economia de spatiu.

In general aceste porti pot sa ajunga pana la o lungime de 5 m si la inchidere si deschidere va afecta serios spatiul. Portile batante automate va ofera un avantaj major si anume ca pot fi deschise chiar si de la distanta.

Aceste porti pot sa se deschida din masina si astfel nu va mai fi necesar sa coborati din masina si de asemenea o astfel de poarta va ofera si posibilitatea de a o deschide din interior fara sa fie necesar sa va deplasati pana la poarta pentru a lasa un musafir sa intre.

De asemenea aceste tipuri de porti pot fi deschise foarte usor si din alta parte si cu alt scop atata timp cat va permite distanta. Portile batante automatizate se pot deschide chiar si prin internet si daca sunteti la o distanta foarte mare de casa  astfel de poarta va putea fi controlata foarte usor.

Portile culisante sunt portile care sunt utilizate in spatii care au deschideri mari. Comparativ cu portile batante, portile culisante au un singur corp care culiseaza pe sine. Ca si dimensiune portile culisante variaza mult. In magazinele care se ocupa cu vanzarea unor astfel de usi veti gasi porti culisante care ajung chiar si la 15 m lungime. Pentru aceste porti automatizarile aduc si o serie de avantaje dar si o flexibilitate foarte buna, si va ofera in acelasi timp si un grad ridicat de confort si siguranta.

Usile de garaj automatizate pot sa fie controlate la distanta si astfel nu va mai fi nevoie sa va dati jos din masina in ploaie pentru a deschide usa de la garaj. Sunt foarte multe moduri in care usa de la garaj poate sa fie automatizata si ar trebui sa stiti ca portile automate pentru garaj sunt unele dintre cele mai apreciate automatizari.

Usile de garaj pot fi culisante pe verticala dar si pe orizontala si pot sa fie si portante. Automatizarile pentru astfel de porti sunt tot mai ieftine si daca aveti un vechi garaj care inca mai are o usa clasica va recomandam sa luati in calcul si automatizarile.

O automatizare pentru usi si porti va ofera confort, siguranta sporita si de asemenea si o solutie foarte moderna si eleganta pe care tot mai multi oameni o adopta.

0 Shares
You May Also Like